Σεληνιακή Έκλειψη στις 5 Ιουλίου 2020. Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Σήμερα 5 Ιουλίου 2020, θα έχουμε τη έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου.

Σε προσωπικό επίπεδο η Σεληνιακή έκλειψη επιδρά άμεσα στη διάθεσή μας και μας κάνει κυκλοθυμικούς, αμφιθυμικούς, νευρικούς και έτοιμους να ξεσπάσουμε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση γι αυτό να προσέχετε όλοι, προκειμένου να διαφυλάξετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας, κυρίως με τα αγαπημένα σας άτομα, στα οποία συνήθως ξεσπάμε όταν κάτι δεν είναι σε αρμονία μέσα μας.

Θα έχουμε μια διευκολυμένη αντίθεση των φώτων (του Ηλίου και της Σελήνης) με τον ουρανό. Ο ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο όπου θα κάνει εξάγωνο με τον ήλιο από τον Καρκίνο και τρίγωνο με την Σελήνη από τον Αιγόκερω. Με έναν τρόπο θετικό και αρμονικό λοιπόν ο ουρανός απορροφά την ένταση της Πανσελήνου. Αυτό θα φέρει στη πράξη πάρα πολύ μεγάλες αλλαγές.

Ο ουρανός φέρνει με τη μορφή του αναπάντεχου, κάτι το οποίο στη πραγματικότητα δεν είναι καινούργιο αλλά στην ουσία προϋπάρχει και απλά γίνεται η αποκάλυψη. Έχουμε να μάθουμε αλήθειες που θα μας αλλάξουν σε πολλά σημεία την ζωή.

Θα έχουμε ταυτόχρονα την σύνοδο του Δια με τον Πλουτωνα, θα έχουμε ένα εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό από τον Ταύρο, ένα παρατεταμένο τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή και του Άρη και τέλος ένα παρατεταμένο εξάγωνο της Αφροδίτης και του Άρη. Με τον όρο παρατεταμένο εννοούμε μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Από την έκλειψη επηρεάζονται περισσότερο όσοι ανήκουν στα παρορμητικά ζώδια και πιο συγκεκριμένα Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

The post Σεληνιακή Έκλειψη στις 5 Ιουλίου 2020. Πώς επηρεάζει τα ζώδια appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr