Σκληρή επίθεση στο ΚΙΝΑΛ για το 4ο μνημόνιο του Καμίνη

Αναψε φωτιές μια δήλωση του Γιώργου Καμίνη στο One Channel για τις παροχές που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, είπε μεταξύ άλλων:

«Να δούμε τις παροχές κατά πόσο υπονομεύουν τα πλεονάσματα. Αν δεν πιάσουμε τα πλεονάσματα θα αυξηθεί το χρέος» τόνισε και απαντώντας σε ερώτηση αν βλέπει 4ο μνημόνιο, το επιβεβαιώσε λέγοντας:

«Ναι είναι πάρα πολύ πιθανό. Δεν θα απέκλεια τέταρτο Μνημόνιο».

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που εκμεταλλεύτηκε το γεγονός για να επιτεθεί στο ΚΙΝΑΛ και τη Φώφη Γεννηματά.

Με ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Ο κ. Καμίνης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, δήλωσε πως «οι παροχές της κυβέρνησης στην ουσία υπονομεύουν το μέλλον της χώρας», κι ότι «είναι πάρα πολύ πιθανό να οδηγήσουν στην επιβολή ενός 4ο μνημονίου».

Αναμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις της κ. Γεννηματά. Για ποιες «παροχές» αλήθεια μιλάει ο κ. Καμίνης; Εννοεί αυτές που υπερψήφισε και το Κίνημα Αλλαγής; Συμμερίζεται, άραγε, τις απόψεις του κ. Καμίνη, οι οποίες ταυτίζονται με το αφήγημα της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, που ψάχνει άλλοθι για φέρει ξανά πίσω τις πολιτικές ΔΝΤ, ώστε να επιβάλλει την αντικοινωνική και σκληρά νεοφιλελεύθερη πολιτική του;»

Η επίμαχη δήλωση του Γ. Καμίνη στο One Channel:

Πηγή: onetv.gr

Πηγή: Πολιτική – ΤΑ ΝΕΑ