Σκληρό βίντεο: 7 άνδρες δέρνουν άγρια 18χρονη επειδή τους έμοιαζε για λεσβία

Η 18χρονη Εκατερίνα Λουσίκ, έπινε τον καφέ της αμέριμνη μαζί με τις φίλες της μέσα σε μια καφετέρια στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία. Ξαφνικά εισβάλλουν 7 νεαροί άνδρες και προχωρούν προς το τραπέζι των κοριτσιών. Χωρίς λόγο αρχίζουν να τις βρίζουν και να φωνάζουν αποκαλώντας τις «λεσβίες».

Η Εκατερίνα σηκώθηκε και άρχισε να τους ζητά τον λόγο. Με τα πολλά η παρέα των 7 νταήδων έφυγε από την καφετέρια αλλά συνέχιζε να βρίζει και να φωνάζει. Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή κατά την οποία ένας από τους 7 βαράει με μια δυνατή γροθιά την Εκατερίνα στο πρόσωπο και την ρίχνει αναίσθητη στο πάτωμα μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων.

Οι νεαροί εξαφανίσθηκαν στους δρόμους της πόλης ενώ η παρέα της κοπέλας τη μετέφερε αναίσθητη στο κοντινότερο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν διάσειση, μώλωπες ενώ χρειάστηκε να της κάνουν ράμματα στα σκισμένα από την μπουνιά χείλη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Αγίας Πετρούπολης «Φοντάνκα» η αστυνομία εντόπισε από το βίντεο ασφαλείας τους νεαρούς και κατάφερε να συλλάβει 5 από αυτούς. Ένας είναι 12 ετών, δυο άλλοι 15, ένας 19χρονος άνεργος και ένας φοιτητής. Οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Στις απολογίες τους οι δράστες παραδέχτηκαν ότι χτύπησαν την Εκατερίνα απλά και μόνο επειδή έμοιαζε με λεσβία και δεν τους άρεσε που ενώ έπινε τον καφέ της βάσταγε το χέρι μιας φίλης της από την παρέα.

Πηγή: topontiki.gr

The post Σκληρό βίντεο: 7 άνδρες δέρνουν άγρια 18χρονη επειδή τους έμοιαζε για λεσβία appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Κόσμος – Τι Νέα Λάρισα;