Σοφία Μπεκατώρου: Υπήρχε μεγάλη ομερτά στον χώρο μας (Video)

ΕΛΛAΔΑ

 

Σοφία Μπεκατώρου υποδέχθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω», η οποία μίλησε για την καταγγελία που έκανε για σεξουαλική κακοποίηση.

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση να μιλήσω, γιατί το τραύμα που είχα υποστεί ήταν τόσο βαθύ και είχα ουσιαστικά απωθήσει αυτό το συμβάν. Δεν μπορούσα καν να το σκέφτομαι. Υπήρχε μεγάλη ομερτά στον χώρο μας» ανέφερε αρχικά η κ. Μπεκατώρου. «Έλεγα ψέματα στον εαυτό μου ότι θα περάσει» πρόσθεσε.

Στην ερώτηση γιατί τώρα, που τίθεται συχνά στα social media, η Σοφία Μπεκατώρου τόνισε ότι δεν νιώθει υποχρεωμένη να απαντήσει σε κάποιους ανώνυμους.

«Περιστατικά όπου το τραύμα είναι πολύ μεγάλο, καταγγέλλονται ή πολύ αργά ή ποτέ» σημείωσε. «Δεν μίλησα τότε γιατί πίστευα ότι θα με έβγαζαν ψεύτρα και θα το «έθαβαν» συμπλήρωσε.

«Με την ωριμότητα που έχω σήμερα, θα μιλούσα τότε στη μητέρα και στους δικούς μου ανθρώπους» υπογράμμισε. «Δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη αυτός ο άνθρωπος. Το μόνο που θέλω είναι να μην ξανακάνει κακό σε κάποιον άλλον» δήλωσε τονίζοντας ότι “μίλησα για τα νέα παιδιά”.

Επίσης σημείωσε πως δεν έχει καθόλου πολιτικές βλέψεις, δεν την ενδιαφέρει να ασχοληθεί με την πολιτική και να είναι υποψήφια με κάποιο κόμμα, απαντώντας στις κακές γλώσσες που ήθελαν το θέμα της να πήρε δημοσιότητα, επειδή προσδοκά πολιτικά οφέλη για το μέλλον. 

Σοφία Μπεκατώρου
Νίκος Χατζηνικολάου
Has video: 

Πηγή: