Σοκ! Πρόσφυγας φέρεται να κρατά όμηρο ένα μωρό!

Επί ποδός οι Αρχές στην Γερμανία για μία πολύ σοβαρή υπόθεση που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές από διεθνή μέσα ενημέρωσης, πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι ένας πρόσφυγας από την Αφρική

Η καταγωγή του είναι από την Γκάνα και φέρεται να κρατά όμηρο ένα μωρό, μέσα σε ένα τοπικό γραφείο της Υπηρεσίας Αλλοδαπών.

Την πληροφόρηση δίνει το τοπικό αστυνομικό τμήμα, χωρίς να υπάρχουν αυτή την ώρα περισσότερες λεπτομέρειες.

Είναι παιδί του;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το βρέφος ενδέχεται να είναι το παιδί του άνδρα και να το χρησιμοποιεί ως μέσο «πίεσης» προς τις γερμανικές αρχές, με στόχο να του επιτρέχουν να μείνει στη Γερμανία.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως ο άνδρας φέρεται να είναι άοπλος.

Οι τοπικές αστυνομικές Αρχές έχουν αποκλείσει το κτίριο και βρίσκονται ήδη σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον άνδρα. Όλοι οι υπάλληλοι στα γραφεία της Υπηρεσίας Αλλοδαπών έχουν εγκαταλείψει το κτίριο, σύμφωνα με την επικεφαλής της τοπικής διοίκησης Κέρστιν Βάις.

Η κατάσταση του βρέφους παρακολουθείται από γιατρό, καθώς ο φερόμενος γονιός του προσπαθεί να πείσει τις αρχές να προχωρήσουν σε τεστ πατρότητας που θα μπορούσε ουσιαστικά να τον σώσει από την απέλασή του από τη Γερμανία.

Σύμφωνα με το sputnik, η Γερμανία βρίσκεται αντιμέτωπη με μεγάλες ροές μεταναστών αιτούντων άσυλο από τη Μέση Ανατολή από τότε που η καγκελάριος Μέρκελ ανακοίνωσε την πολιτική «ανοιχτών θυρών» το 2015. Κάποιοι πολιτικοί και ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι η πολιτική αυτή οδήγησε στην αύξηση των εγκλημάτων στη χώρα.

Πηγή: newsit.gr Με πληροφορίες από: sputniknews.com.

The post Σοκ! Πρόσφυγας φέρεται να κρατά όμηρο ένα μωρό! appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Κόσμος – Τι Νέα Λάρισα;