Σπαρακτική έκκληση από τη σύζυγό του Γιώργου Καραϊβάζ

Με λόγια παρηγοριάς και μία μεγάλη αγκαλιά γεμάτη αγάπη, φίλοι, συνεργάτες, συνάδελφοι στάθηκαν δίπλα στη σύζυγο και στον γιο του Γιώργου Καραϊβάζ στο μνημόσυνο των 40 ημερών από τη δολοφονία του.

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της τελετής η σύντροφος του δημοσιογράφου με τρεμάμενη φωνή ζήτησε να σταματήσει ο κύκλος της βίας.

«Ευχαριστώ που είστε μαζί μας αυτές τις τραγικές στιγμές που βιώνουμε. Θέλω να κάνω μια έκκληση: να προσπαθήσουν να περιοριστεί η βία, η οποία μαστίζει τη χώρα μας και κλείνει πολλά σπίτια, όπως και το δικό μας» είπε με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή η σύζυγός του.

Είχαν όλοι να πουν έναν καλό λόγο

Όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο για τον αστυνομικό συντάκτη που υπηρέτησε επί σχεδόν τρεις δεκαετίες το δημοσιογραφικό λειτούργημα και δολοφονήθηκε άγρια έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

«Δε θα ξεχάσουμε το Γιώργο γιατί ήταν και καλός οικογενειάρχης και καλός άνθρωπος».

«Η δολοφονία δημοσιογράφων να γίνει ιδιώνυμο αδίκημα»

«Άριστος δημοσιογράφος, άριστος οικογενειάρχης»

Εκεί ήταν και ένας μικρός φίλος του δημοσιογράφου με μία μεγάλη ανθοδέσμη για τον Γιώργο, που στάθηκε δίπλα του, σε μία δύσκολη στιγμή.

«Αυτό που έχει συμβεί είναι ασύλληπτο. Είναι μία μεγάλη τραγωδία. Για μας είναι ο πατέρας μας, ο αδελφός μας, που στις δύσκολες στιγμές στη ζωή του γιου μου ήταν στο πλάϊ μας»

«Έλειψε στους ανθρώπους που τον αγαπούσανε, έλειψε και σε όλους εμάς»

Ασύλληπτοι οι δράστες

Η δολοφονία του δημοσιογράφου συγκλόνισε το Πανελλήνιο στις 9 Απριλίου με τις αστυνομικές αρχές να αναζητούν ακόμα τους δράστες.

Ο δημοσιογράφος δέχθηκε τα πυρά των αδίστακτων εκτελεστών τη στιγμή που είχε φτάσει στο σπίτι του και βγήκε από το παρκαρισμένο αυτοκίνητο του.

Χθες το απόγευμα η οικογένεια και οι φίλοι του Γιώργου Καραϊβάζ τέλεσαν στον τόπο δολοφονίας του τρισάγιο στην μνήμη του.

Πηγή: Ελλάδα – ΤΑ ΝΕΑ