Στα ύψη η αντιπαράθεση για το μεταναστευτικό – Α. Σκόνδρα και Μ. Χατζηγιαννάκης στο One Channel

Για το προσφυγικό – μεταναστευτικό και την αντιμετώπιση αυτού τόσο από την προηγούμενη κυβέρνηση όσο και από την τωρινή μίλησαν στην εκπομπή One Line η βουλευτής της ΝΔ, Ασημίνα Σκόνδρα και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

«Οι ενστάσεις μας στο παρελθόν ήταν η πολιτική που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ με τα ανοιχτά σύνορα» είπε η κ. Σκόνδρα. «Την ευαισθησία του ο ΣΥΡΙΖΑ τη έδειχνε στα λόγια, γιατί στα έργα, όσοι πήγαν έκαναν λόγο για εικόνες ντροπής και τραγικές καταστάσεις» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι πρέπει «να διαχωριστεί ο πρόσφυγας με τον μετανάστη. Ο πρόσφυγας θα απολαμβάνει όσα πρέπει να έχει ο πρόσφυγας και ο μετανάστης θα επιστρέφεται στη χώρα του» τόνισε.

Από την πλευρά του ο κ. Χατζηγιαννάκης δήλωσε κατά των κλειστών κέντρων, ενώ συμπλήρωσε πως η χώρα μας έχει καταδικαστεί δεκάδες φορές για αυτά. «Σε χώρες όπως Αφγανιστάν, Ιράκ και Λιβύη όπου οι συρράξεις είναι καθημερινό φαινόμενο, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Γενεύης, οι άνθρωποι που έρχονται από αυτές τις χώρες είναι πρόσφυγες γιατί φεύγουν από εμπόλεμες περιοχές» συμπλήρωσε.

Πηγή: onetv.gr

Πηγή: Πολιτική – ΤΑ ΝΕΑ