Στη Λάρισα 25-26 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου (Κ18)

Στη Λάρισα το διήμερο 25 και 26 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18 και σύμφωνα πάντα με το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Στο πρωτάθλημα αυτό μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν γεννηθεί το 2003 και το 2004 (Κ18) και το 2005-2006 της κατηγορίας Κ16.

Η Ομοσπονδία λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικράτησαν λόγω της πανδημίας, προσάρμοσε το αγωνιστικό της πρόγραμμα, τον τρόπο διεξαγωγής και συμμετοχής των αθλητριών και αθλητών στα Πρωταθλήματα.

Έτσι και για τους αγώνες της Λάρισας θα συμμετάσχουν όσοι–ες έχουν προκριθεί για να συμμετέχουν από τους διασυλλογικούς αγώνες Κ18 και όπως αναλυτικά αναφέρεται στην ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν ΜΕΤΑ από την ανακοίνωση της κατάταξης των αθλητών ανά αγώνισμα με email μέχρι και τη ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 και ώρα 14:00 στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση development@segas.gr καθώς και στις κατά τόπους ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος Κ18 δημοσιεύονται στο κεντρικό μενού της ιστοσελίδας του ΣΕΓΑΣ (Αγώνες-Προκηρύξεις) καθώς και τα έντυπα συμμετοχής από όπου μπορείτε να τα «κατεβάσετε» και να διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στο πρωτάθλημα.

Πηγή: segas.gr

The post Στη Λάρισα 25-26 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου (Κ18) appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;