Στοίχημα: Κόπα Άφρικα με τρεις επιλογές

Καλημέρα αγαπητοί αναγνώστες! Αν και καλοκαίρι, βρισκόμαστε σε μεγάλη ποδοσφαιρική δράση με το στοιχημα σε Κόπα Αμέρικα, το Κόπα Άφρικα και το Gold Cup να μας κρατούν συντροφιά. Η αγωνιστική και στοιχηματική δράση θα περιοριστεί από εμάς στο Κόπα Άφρικα. Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διοργάνωση, που παραδοσιακά μας χαρίζει πλούσια δράση, συγκινήσεις και εκπλήξεις. Μέχρι στιγμής έχουμε επιβεβαίωση των φαβορί και το αυτό ελπίζουμε να συνεχίσει και σήμερα να συμβαίνει. Παρ’όλα αυτά, τα φαβορί δεν παίρνουν πειστικές νίκες και αυτό εχει τη σημασία του. Δύο παιχνίδια σήμερα από δύο χώρες που είναι τα καμάρια της Αφρικής, πολυτροπαιούχες και παρά το γεγονός ότι κρύβουν παγίδες θα  προσπαθήσουμε να τις αποφύγουμε. Θα ασχοληθούμε με την Γκάνα:

Γκάνα-Μπενίν: Σημαντικό παιχνίδι για την Γκάνα αλλά και για το Μπενίν στην πρεμιέρα του 6ου Ομίλου. Το  Μπενίν  μπορεί να μην είναι κάτι ιδιαίτερο ως ομάδα, αλλά παίζει με πάθος, είναι ομαδικό, έχει πολύ καλή εικόνα ως τώρα και δίκαια προκρίθηκε. Παραδοσιακά, δυσκολεύει τα Μαυρα Διαμάντια, αν και η προϊστορία είναι συντριπτικά εναντίον του. Θα κάνει το παιχνίδι του και θα δούμε αν θα αντέξει. Αμφιβάλλω, είναι η αλήθεια.

Η Γκάνα, από την άλλη, είναι η  μεγάλη ομάδα της Αφρικής, το καμάρι της, η ομάδα που της χάρισε στο πρόσφατο παρελθόν σπουδαίες διακρίσεις. Αν δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες και να διεκδικήσει την πρωτιά του Ομίλου, σήμερα πρέπει να κερδίσει. Το Μπενίν με αντίπαλο την Γκάνα έχει 0Ν-1Ι-4Η, αλλά της βγάζει την ψυχή. Η Γκάνα από το 2017 κι έπειτα έχει φοβερό σερί με 11/13 αγώνες χωρίς ήττα. Μάλιστα, κέρδισε τη Νιγηρία (1-4), την Ιαπωνία (0-2) και όλες τις μικρές αφρικανικές ομάδες. Έχει ρίσκο το οποιοδήποτε σημείο σε αυτόν τον αγώνα. Είναι γεγονός. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να δράσουμε περιφερειακά και έμμεσα. Δεν θα χτυπήσουμε σε κάποιο σημείο, αλλά θα δώσω στο θεωρητικά αδύναμο Μπενίν τη δυνατότητα να ξεκινήσει με πλεονέκτημα.

Θα έχει ενδιαφέρον. Πάμε λοιπόν,  Μπενίν +1 στο 2.25 (Stoiximan). Παρ΄όλα αυτά, επειδή έχω και κάποιες άλλες εμπνεύσεις σκόπιμο θα ήταν να τις μοιραστώ. Θα επιλέξουμε και σκόρερ. Πάμε λοιπόν, για την Γκάνα και επιλέγουμε τον σκόρερ που πήρε από το χέρι την Γκάνα και την οδήγησε εδώ. Να σκοράρει ο Τζόρνταν Αγιού στο 3.10 οποτεδήποτε (Stoiximan). Τέλος, υπάρχει ακόμα ένα στοιχείο, για τους λάτρεις της στατιστικής και όχι μόνο. Στα 6 πρόσφατα παιχνίδια της, η Γκάνα κέρδισε τα 3. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι είχαμε μια 100% επαλήθευση στο σκορ 1-0. Ομάδα που αρέσκεται σε αυτό, αν μη τι άλλο… Με το δύσμοιρο Μπενίν, έχει φέρει δύο φορές το εν λόγω σκορ. Δεδομένου ότι σκοράρει μετά το μισάωρο, προβλέπω σφιχτό παιχνίδι. Συν τοις άλλοι, δε θα ήθελε κανείς να ρισκάρει κάτι σε τέτοιο σημείο. Έτσι, θα επιλέξω την περίπτωση να μπει κάποιο γκολ μετά το 28ο λεπτό, κάτι που είδαμε χθες να επαληθεύεται, όπως και την Κυριακή και φυσικά και στην πρεμιέρα της Αιγύπτου. Να μπει γκολ μετά το 28΄ στο 2.12 (Stoiximan).

Συνοπτικά:

Γκάνα-Μπενίν:  Μπενίν +1  (2.25 Stoiximan).

Γκάνα-Μπενίν:  Να σκοράρει ο Τζόρνταν Αγιού οποτεδήποτε (3.10 Stoiximan).

Γκάνα-Μπενίν:  Να μπει γκολ μετά το 28΄ (2.12 Stoiximan).

Αυτά για σήμερα αγαπητοί φίλοι! Εύχομαι να δούμε ωραία παιχνίδια και φυσικά να είμαστε τυχεροί στα σημερινά προγνωστικα στοιχηματος μας και να έχουμε ταμεία! Καλή σας /μας τύχη!