Στην Αθήνα η Μικτή χορωδία «ΕΥΕΣΤΩ»

Η Μικτή Χορωδία «Η Ευεστώ» το Σάββατο 8/2/202 ταξίδεψε στην Αθήνα και επισκέφθηκε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) όπου τους έγινε αναλυτική ενημέρωση σχετικά με την κατασκευή και την αρχιτεκτονική του κτιριακού συγκροτήματος, καθώς και για την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη του Κράτους που στεγάζονται πλέον στο Κ.Π.Ι.Σ.Ν. Στη συνέχεια στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος παρακολούθησε την διάσημη οπερέτα του Γιόχαν Στράους «Η ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Την επόμενη ημέρα μέλη της χορωδίας επισκέφθηκαν το μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Ιδρύματος Άγγελου και Νίκης Γουλανδρή στην Κηφισιά.
Τη χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων «ΕΥΕΣΤΩ» συνόδευσε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης και η μουσικολόγος- μουσικοπαιδαγωγός κ. Έφη Φαρμάκη, οι οποίοι πριν την παράσταση έκαναν αναλυτική ενημέρωση σχετικά με την Ε.Λ.Σ., την όπερα και την οπερέτα του Γιόχαν Στράους «Η ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ» σε ολόκληρη την αποστολή.
Την αποστολή συνόδευσαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, ο οποίος δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής σε ομάδες πρωτοβουλίας που δίνουν δημιουργικές διεξόδους σε συμπολίτες μας, όπως η χορωδία «Ευεστώ», η Διευθύντρια Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου και η Προϊσταμένη των ΚΑΠΗ κ. Βάσω Γιαννίκη.

The post Στην Αθήνα η Μικτή χορωδία «ΕΥΕΣΤΩ» appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Πολιτισμός – Τι Νέα Λάρισα;