Στην Ευελπίδων σήμερα ο προπονητής κατηγορούμενος για βιασμό 11χρονης αθλήτριας

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 38χρονος προπονητής, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία με ένταλμα του αρμόδιου ανακριτή, κατηγορούμενος για τον βιασμό μιας 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας πριν από περίπου μια δεκαετία.

Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα για: βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Οι εισαγγελικές αρχές στην Αθήνα πριν δώσουν εντολή για έκδοση εντάλματος είχαν λάβει κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας κατάθεση τόσο από την 21χρονη σήμερα αθλήτρια θύμα της υπόθεσης όσο και από τους γονείς της. Οι καταθέσεις αυτές δόθηκαν στον εισαγγελέα Ν. Στεφανάτο ο οποίος διενεργεί την σχετική προκαταρκτική εξέταση. Στο πλαίσιο άλλωστε της έρευνας αυτής είχε καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα η Σοφία Μπεκατώρου η οποία και είχε αναφερθεί στην κατάθεσή της, πέραν του δικούς της περαστικού και στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 11χρονης.

Ο κατηγορούμενος εργάστηκε από το 2015 σε δύο ναυταθλητικά σωματεία του νησιού, το Ναυτικό Όμιλο Σάμου και το Ναυταθλητικό Όμιλο Καρλοβασίου στο πρώτο για κάποιους μήνες και στο δεύτερο για δύο χρόνια.

Την ταυτότητά του την αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας στο “protothema.gr” στο οποίο έδωσε και συνέντευξη, δίνοντας τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν. Και επιμένοντας ότι η σχέση ήταν συναινετική και ότι πήγαινε για γάμο με την μικρή αθλήτρια…

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως ασχολείται με άλλες δραστηριότητες και έχει εγκαταλείψει τελείως το χώρο της ιστιοπλοΐας.

 

Πηγή: Κοινωνία – patrastimes.gr