Συνεχίζει να απειλεί ο Ερντογάν: Έτσι θα πάει από εδώ και πέρα- Όλοι θα δουν τι μπορούμε να κάνουμε

Με αφορμή την άσκηση Efes 2022, ο Τούρκος Πρόεδρος ξεκίνησε για μια ακόμη φορά το ανθελληνικό και πλέον απειλητικό για την ειρήνη στην περιοχή παραλήρημα με στόχο για μια ακόμη φορά την Ελλάδα.

Το σενάριο της άσκησης προέβλεπε την εξουδετέρωση των αμυντικών δυνάμεων που βρίσκονταν στην παραλία, τα άρματα μάχης έριξαν καπνογόνα δημιουργώντας ένα τείχος ομίχλης και βοήθησαν τους πεζοναύτες να προχωρήσουν για να τεθεί η περιοχή υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με τον Ερντογάν 37 χώρες συμμετείχαν στην άσκησή  (Efes 2022) και η Ελλάδα κάλεσε περισσότερες από τις μισές να μην συμμετάσχουν. Αυτό μεταξύ άλλων είπε σε ομιλία του ο Τούρκος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Και συνέχιζε τονίζοντας πως σχεδόν κανείς δεν άκουσε τις παροτρύνεις της Ελλάδας και συμμετείχαν όλοι μαζί μας σε εκείνη την άσκηση, ειδικά οι ΗΠΑ» είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χρησιμοποιώντας το βήμα μιας εκδήλωσης για να εξαπολύσει νέα πυρά κατά της Ελλάδας.

«Αυτή η επιτυχημένη άσκηση ήταν ένα καλό βήμα για να δοθεί η απαραίτητη απάντηση» είπε με νόημα ο Ερντογάν.

«Έτσι θα πάει από εδώ και πέρα. Με σταθερά βήματα μπροστά. Όλοι θα δουν τι είναι αυτό το έθνος και τι μπορεί να κάνει, όπως είδαν στη χθεσινή άσκηση».

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης