ΣΥΡΙΖΑ για την αναδίπλωση Μητσοτάκη για το πρόστιμο: Σαν να απευθύνεται σε παιδάκια

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
 
Με δηκτικό τρόπο σχολίασαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ την κίνηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναβάλλει την αύξηση του προστίμου για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων στα 500 ευρώ, από 300 που είναι σήμερα.
 
Οι πηγές της Κουμουνδούρου, σύμφωνα με το news247.gr, επισήμαναν ότι «ο κ. Μητσοτάκης κλείνοντας την ομιλία του επιβεβαίωσε αυτό που όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει για τον τρόπο που διαχειρίζεται την πανδημία: Έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο και δεν ξέρει τι του γίνεται. Ανακοίνωσε αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ για δύο ώρες, για να το μαζέψει άρον άρον μετά τη σφοδρή αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα».
 
Παράλληλα, χαρακτήρισαν ως «αναδίπλωση επικών διαστάσεων» την αναβολή της αύξησης του προστίμου διά στόματος πρωθυπουργού, ενώ σημείωσαν με νόημα ότι κατά την ανακοίνωσή της «απευθύνθηκε στους πολίτες λες και απευθύνεται σε παιδάκια νηπιαγωγείου».
 
Σχολιάζοντας, δε, την αντίδραση που προκάλεσε η όλή φάση, επισήμαναν αιχμηρά ότι «το πιο ωραίο ενσταντανέ βέβαια, ήταν το γεγονός ότι οι βουλευτές της ΝΔ χειροκρότησαν και την ανακοίνωση της αύξησης του προστίμου και την απόσυρση της».

ΣΥΡΙΖΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης
Βουλή
πρόστιμο
ΝΔ
Has video: 

Πηγή: