Τεράστια νίκη με ανατροπή για τη Σάκκαρη – Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Open της Αγίας Πετρούπολης

Με τρομερή ανατροπή και με ψυχραιμία στο φινάλε η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-6, 6-4, 6-3 της Μπελίντα Μπέντσιτς στον προημιτελικό του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Σαββάτου.

Αιφνιδιασμός…

Η Μπέντσιτς θα ξεκινήσει ιδανικά με μπρέικ στο 1ο γκέιμ και θα φτάσει στο 2-0! Με άλλο ένα μπρέικ η Μπελίντα θα προηγηθεί με 4-1 με την

Μαρία να έχει εκνευρισμό στο παινχίδι της και να έχει ήδη 4 διπλά λάθη! Η Μπέντσιτς θα σβήσει 2 μπρέικ πόιντ της Σάκκαρη στο 6ο γκέιμ για να προηγηθεί με 5-1.

Στο 7ο γκέιμ η Σάκκαρη θα σβήσει σετ πόιντ για να μειώσει σε 5-2 αλλά θα χάσει το σετ με 6-2 σε 36′.

Βρήκε τον εαυτό της…

Στο 2ο σετ η Μαρία θα σβήσει μπρέικ πόιντ για να προηγηθεί με 1-0 αλλά η Μπέντσιτς θα πάρει κεφάλι (2-1) με μπρέικ! Η Σάκκαρη θα πάρει πίσω το μπρέικ για το 2-2 και θα

περάσει μπροστά με 2-3. Στο 6ο γκέιμ η Μπέντσιτς θα σβήσει μπρέικ πόιντ για να ισοφαρίσει σε 3-3 και εν συνεχεία φτάνει στο 4-4.

Η Μπένσιτς θα σβήσει σετ πόιντ στην Σάκκαρη αλλά η Μαρία θα εκμεταλλευτεί τη 2η προσπάθεια για να φτάσει στο 6-4.

Έδειξε την κλάση της!

Στο 3ο η Μπελίντα θα ανοίξει με μπρέικ αλλά η Σάκκαρη θα το πάρει πίσω για το 1-1. Η Μαρία θα προηγηθεί με 2-1, θα έχει μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ αλλά η Μπέντσιτς θα το σβήσει και θα ισοφαρίσει σε 2-2.

Θ’ αντέξει στην πίεση η Σάκκαρη για να φτάσει στο 3-2 και εν συνεχεία στο 4-3. Η Σάκκαρη με μπρέικ θα φτάσει στο 5-3. Στο 9ο γκέιμ η Μπένσιτς θα σβήσει 2 ματς πόιντ αλλά η Μαρία με το 3ο θα κερδίσει με 6-3 και 2-1 σετ!

Πηγή:www.gazzetta.gr

The post Τεράστια νίκη με ανατροπή για τη Σάκκαρη – Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Open της Αγίας Πετρούπολης appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;