Τέσσερις τρόποι να μη σας τελειώσει ο μισθός στα μισά του μήνα

Η ημέρα που μπαίνει ο μισθός είναι μία υπέροχη ημέρα για τους περισσότερους. Μερικές ημέρες, όμως, συμβαίνει κάτι… περίεργο… Ένα μεγάλο μέρος του μισθού έχει εξαφανιστεί χωρίς να έχετε κάνει τίποτα.

Μπορεί οι υποχρεώσεις να είναι πολλές, ωστόσο, αρκετοί είναι και σπάταλοι. Δηλαδή, δεν κάνουν καλή διαχείριση του μισθού τους, με αποτέλεσμα να ξεμένουν πριν καλά-καλά ο μήνας πάει στα μισά. Υπάρχουν, λοιπόν, τέσσερα πολύ απλά τιπς για να μην ξεμείνετε από χρήματα πριν το τέλος του μήνα.

Τιπς για σας φτάσει ο μισθός μέχρι το τέλος του μήνα

  • Ναι, στο σπιτικό φαγητό

Ποιος ο λόγος να ξοδεύετε χρήματα στα ντελίβερι. Το φαγητό από το σπίτι, εκτός από υγιεινό, είναι και πιο οικονομικό. Στο διαδίκτυο υπάρχουν χιλιάδες συνταγές με οικονομικά υλικά που δεν θέλουν και πολύ κόπο.

  • Τέλος ο καφές απ’ έξω

Με πρόχειρους υπολογισμούς χαλάτε 8,5 ευρώ για έναν καφέ των 1,70 ευρώ σε πέντε ημέρες. Δηλαδή, 34 ευρώ σε ένα μήνα (για πενθήμερη εργασία). Μπορεί να μην είναι πολλά, αλλά θα μπορούσατε να τα χρησιμοποιήσετε κάπου αλλού.

  • Τσεκάρετε δωρεάν δραστηριότητες

Η πόλη είναι γεμάτη δωρεάν θεάματα. Τσεκάρετε στο διαδίκτυο τι παίζει και βγείτε με τους φίλους σας.

  • Με μέτρο τα ξενύχτια σε μπαρ και κλαμπ

Δεν είπαμε να μην βγείτε έξω να διασκεδάσετε, αλλά δεν χρειάζεται να ξενυχτάτε κάθε εβδομάδα, εάν θέλετε να κάνετε οικονομία. Μπορείτε να μαζευτείτε με τους φίλους σας σπίτι για ταινία και επιτραπέζια.

Πηγή: iefimerida.gr

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης