Θρήνος στην παγκόσμια κοινότητα Tetris: Νεκρός ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Jonas Neubauer (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

«Δύσκολη» μέρα για τους μανιακούς του αγαπημένου παιχνιδιού Tetris είναι η σημερινή. Όπως έγινε γνωστό, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Jonas Neubauer, πέθανε σε ηλικία 39 ετών.

«Με βαριά καρδιά μεταφέρουμε τα τρομερά νέα ότι ο Jonas απεβίωσε από ένα ξαφνικό ιατρικό επείγον. Ήταν ο καλύτερος. Είμαστε συντετριμμένοι, συγκλονισμένοι από θλίψη, και ήδη μας λείπει πολύ. Πληροφορίες θα ακολουθήσουν όταν γίνουν διαθέσιμες».

Με αυτόν τον μήνυμα έγινε αρχικά γνωστή η είδηση από τον λογαριασμό του Neubauer στο Twitter.

Όπως αναφέρει το IGN, ο επίσημος λογαριασμός του Tetris στο Twitter έγραψε σε σχετική ανάρτηση για τον θάνατου του Neubauer:

«Αυτή είναι μια τεράστια απώλεια για διάφορους λόγους. Ο Jonas Neubauer ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες Tetris όλων των εποχών σε δεξιότητα, πνεύμα και καλοσύνη. Οι καρδιές μας πηγαίνουν στην οικογένεια και τους φίλους του, και σε ολόκληρη την κοινότητα του Tetris, καθώς όλοι θρηνούμε το θάνατό του».

Ο λογαριασμός του Classic Tetris World Championship στο Twitter μοιράστηκε επίσης ένα εγκάρδιο μήνυμα για τον Neubauer, λέγοντας: «Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που μοιραζόμαστε ότι ο Jonas Neubauer, επτά χρόνια πρωταθλητής της CTWC, απεβίωσε ξαφνικά στις 4 Ιανουαρίου. Δε θα μπορούσαμε ποτέ να ζητήσουμε έναν καλύτερο πρωταθλητή, πρότυπο και φίλο. Jonas, μας λείπεις, σε αγαπάμε, και σε ευχαριστούμε που μας εμπνέεις να είμαστε πάντα ο καλύτερος εαυτός μας. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να πάρετε ένα δωρέαν μισάωρο μάθημα, από τον αδικοχαμένο και κορυφαίο παίχτη του αγαπημένου Tetris, Jonas Neubauer:

Tetris
θάνατος
παγκόσμιος πρωταθλητής
Jonas Neubauer
Has video: 

Πηγή: