Θρυλικές επιστροφές: Μπόμπαν και Μαλντίνι ξανά στη Μίλαν!

Η Μίλαν ανακοίνωσε επίσημα την επαναφορά των Ζβόνιμιρ Μπόμπαν και Πάολο Μαλντίνι στο κλαμπ, με τους δυο θρύλους του συλλόγου ν’ αναλαμβάνουν πόστα στην ομάδα!

Ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, μέλος του Hall of Fame της Μίλαν, έπειτα από τη δεκαετία κατά την οποία τίμησε ως ποδοσφαιριστής τη ροσονέρο φανέλα (1991-2001), πανηγυρίζοντας εννέα τίτλους και όντας ένας εκ των μεγαλύτερων ηγετών εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής ο νέος επικεφαλής του τμήματος ποδοσφαίρου, ο συνδετικός κρίκος δηλαδή ανάμεσα στ’ αποδυτήρια και στη διοίκηση.

Μάλιστα, από τον Μάιο του 2016 βρισκόταν στη FIFA ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας και έχοντας υπ’ ευθύνη του αρκετά ζητήματα, έπαιξε το ρόλο του και στην εφαρμογή του VAR!

Από την πλευρά του, ο Πάολο Μαλντίνι που κι αυτός δεν χρειάζεται συστάσεις και έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς που πέρασαν ποτέ από το άθλημα, είναι πλέον ο νέος τεχνικός διευθυντής του κλαμπ. Πριν από αυτή τη θέση και πέρα από τα 25 χρόνια ποδοσφαιρική καριέρας στη Μίλαν, ο Μαλντίνι είχε θητεύσει και ως αθλητικός διευθυντής στο κομμάτι της στρατηγικής και ανάπτυξης…

Πηγή: gazzetta.gr

The post Θρυλικές επιστροφές: Μπόμπαν και Μαλντίνι ξανά στη Μίλαν! appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;