Τι αποκαλύπτει υπεύθυνη σε οίκο ανοχής (βίντεο)

Γάντια και θερμομετρήσεις

Με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και όλα όσα ορίζει ο νόμος άνοιξαν από την περασμένη Δευτέρα, μετά από τρεις μήνες λόγω της καραντίνας, οι οίκοι ανοχής σε ολόκληρη τη χώρα. Τηρώντας όλες τις αυστηρές και ήδη πολυσυζητημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα.

Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις έλαβαν και… επιπλέον μέτρα, λόγω της ιδιαίτερης φύσης της δουλειάς.

Στις εικόνες του kozanimedia, από τους λίγους οίκους ανοχής στην περιοχή της Κοζάνης, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη, φαίνονται τα απαραίτητα λόγω κορονοϊού ενώ η υπεύθυνη της επιχείρησης μίλησε για τη δύσκολη επανέναρξη μετά από το διάστημα τριών μηνών.

Όπως είπε στο βίντεο η υπεύθυνη, ήδη έχει γίνει προληπτική απολύμανση του χώρου, με τις εργαζόμενες να χρησιμοποιούν μάσκες προστασίας και αντισηπτικά ενώ γίνεται σχολαστική καθαριότητα μετά από κάθε ραντεβού.

Επίσης καθημερινά γίνεται και θερμομέτρηση τόσο των γυναικών όσο και τον πελατών. Χαρακτηριστικά, η υπεύθυνη του χώρου είπε πως “εμείς αυτά τα μέτρα τα εφαρμόσαμε και προ κορονοϊού, γιατί με τον τρόπο αυτό προστατευόμαστε από πολλά μεταδιδόμενα νοσήματα”.

Όσο για τους πελάτες; Η ίδια είπε ότι είναι… διστακτικοί, γιατί θα πρέπει να δώσουν το μικρό τους όνομα και τηλέφωνο κατά την επίσκεψη τους για το ενδεχόμενο εμφάνισης κρούσματος κορονοϊού.

 

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης