“Τη βρήκα σε λίμνη αίματος” – Συγκλονίζει η κόρη

Η 63χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από έναν ψυκτικό

Με την αναγνώριση του πρότερου έντιμου βίου, ο ψυκτικός που σκότωσε την 63χρονη στη Θεσσαλονίκη, “έσπασε” τα ισόβια και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Η κόρη της 63χρονης γυναίκας μίλησε στην εκπομπή “Live News” και το Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA. “Έχουμε ακούσει ένα σωρό ψέματα”, είπε αρχικά η κόρη του θύματος.

Και συνέχισε: “Η μητέρα μου δεν υπήρχε περίπτωση ούτε να βρίσει, πόσο μάλλον να χτυπήσει άνθρωπο. Ήταν ένας άνθρωπος ευγενέστατος, βοηθούσε κόσμο, δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα. Όλα αυτά που ακούμε είναι δικαιολογίες, ίσως για να καλύψει το έγκλημά του. Η μητέρα μου δεν έχει επιτεθεί ποτέ σε άνθρωπο ως τα 63 της χρόνια. Ήταν αυτή που μας δίδαξε να είμαστε ευγενικές ψυχές. Αυτός ο άνθρωπος πέρα από το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε, δεν έδειξε καμία ειλικρινή μεταμέλεια. Η συγγνώμη που είπε δεν ήταν από την ψυχή του, αλλά μια τυπική συγγνώμη καθοδηγούμενη. Τόσες μέρες αμαυρώνει τη μνήμη της μητέρας μας. Αποκλείεται να τον χτύπησε. Σε αυτή την ιστορία υπάρχουν κενά”.

“Εύχομαι ποτέ κανείς να μην βρεθεί στη θέση μας. Μια γυναίκα μέσα στα αίματα. Άνοιξα την πόρτα και την βρήκα μέσα σε λίμνη αίματος. Ο πόνος μας είναι αβάσταχτος. Αυτό που ζήσαμε είναι ασύλληπτο. Δικαιοσύνη για εμάς είναι τα ισόβια αυτό του ανθρώπου”, υπογράμμισε.

Τι υποστήριξε ο ψυκτικός

“Ζητώ τεράστια συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και τη δική μου οικογένεια. Εκείνη τη μέρα είχαμε ραντεβού στις 2 το μεσημέρι. Πήγα κι έκανα κανονικά τη συντήρηση. Παρατήρησα στην εξωτερική μονάδα ότι το σπιράλ είχε ξεραθεί και έσταζε πάνω στο μάρμαρο. Μόλις τελείωσα τη δουλειά μου, με πλήρωσε και έκανα να φύγω. Μου ζήτησε να αλλάξω το σπιράλ. Της απάντησα ότι θα πρέπει να το κάνουμε άλλη μέρα, γιατί δεν είχα το ανταλλακτικό. Άρχισε να με βρίζει, να με απειλεί. Με τράβηξε από την τσάντα και με χαστούκισε. Την απώθησα με το σκαλάκι που είχα μαζί δύο φορές. Με τράβηξε από την μπλούζα και την απώθησα λίγο με τον αγκώνα μου. Τότε μου είπε: “Υιοθετημένος είσαι αγόρι μου ή έχεις μάνα (…);” “.

Θολωμένος, όπως ισχυρίστηκε ο 32χρονος κατηγορούμενος, που είχε αδυναμία στη μητέρα του, πήρε το σφυρί του και σκότωσε την άτυχη γυναίκα. “Θόλωσα γιατί είχα μεγαλώσει με τη μητέρα μου. Ήταν σαν να μην ήμουν εγώ. Δεν είχα τον έλεγχο όταν άκουσα την βρισιά. Πήρα το σφυράκι και την χτύπησα. Μετά πήγα στο αυτοκίνητο και προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε. Είδα ότι το σφυρί είχε αίματα και το πέταξα έξω από τον κάδο. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι έγινε. Πήγα στα επόμενα ραντεβού και ήμουν σαν ζόμπι. Πήγαινα όπου με πήγαινε το αυτοκίνητο με το GPS. Δεν έχω απαντήσει στον εαυτό μου γιατί το έκανα. Δεν το σηκώνει οργανισμός μου”.

Μετά τη στυγερή δολοφονία της 63χρονης, ο ψυκτικός έφυγε σαν να μη συμβαίνει τίποτα και συνέχισε κανονικά τη δουλειά του επισκευάζοντας κλιματιστικά σε σπίτια της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: newsit.gr

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης