Το αδιαχώρητο στα ΜΜΜ – Λιποθυμίες στις στάσεις

Εδώ και πολλές ημέρες επικρατεί το αδιαχώρητο στα ΜΜΜ. Οι επιβάτες, αφού περιμένουν στην στάση για περισσότερο από 25 λεπτά, στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλον, φορώντας μάσκα αλλά θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.

Την Παρασκευή, μια ηλικιωμένη γυναίκα δεν άντεξε την ταλαιπωρία και κατέρρευσε.

Η ηλικιωμένη γυναίκα χάνει τις αισθήσεις της στην στάση του λεωφορείου. Περίμενε στην ουρά επί σχεδόν μία ώρα. Άνθρωποι που βρίσκονται και αυτοί στη στάση του λεωφορείου τρέχουν να τη βοηθήσουν. Της ρίχνουν νερό και της σηκώνουν τα πόδια.

Η κάμερα του MEGA καταγράφει τις προσπάθειες των πολιτών να την συνεφέρουν. Την ίδια στιγμή, το λεωφορείο που περίμενε πριν καταρρεύσει φτάνει στη στάση.

«Άφαντα» τα λεωφορεία στις στάσεις

29, 28, 20 λεπτά. Οι αναμονές των λεωφορείων είναι τεράστιες. Ακόμα και μετά την ανάκληση των αδειών τα δρομολόγια είναι πολύ αραιά, με αποτέλεσμα να δημιουργείται συνωστισμός στις στάσεις αλλά και μέσα στα λεωφορεία.

Οι επιβάτες έχουν συμμορφωθεί και φορούν τις μάσκες τους πριν επιβιβαστούν στα λεωφορεία. Αυτό που λένε όλοι όμως είναι ότι ο συνωστισμός θα υπάρχει όσο τα λεωφορεία αργούν να εμφανιστούν.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Πηγή: Ελλάδα – ΤΑ ΝΕΑ