«Το μάρκετινγκ της χώρας εκφυλίστηκε σε μια ιστορία για… κολλητούς;»: Σκληρή ανακοίνωση από τους εργαζομένους του ΕΟΤ

Αναβρασμός επικρατεί στο εσωτερικό του ΕΟΤ, όπως γράφαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας. Χτες ο Σύλλογος Υπαλλήλων του ΕΟΤ προχώρησε μάλιστα σε μια σκληρή ανακοίνωση, περιγράφοντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με αφορμή την απευθείας ανάθεση της διαφημιστικής εκστρατείας της Ελλάδας ύψους 32 εκατομμυρίων ευρώ (ΕΟΤ και 13 Περιφέρειες) στην ιδιωτική εταιρεία Μarketing Greece.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Από το κακό στο χειρότερο… Αύριο ο πρωθυπουργός θα «παρουσιάσει» την καμπάνια της Χώρας για το 2020! Δεν ξέρουμε αν γνωρίζει από την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού και τους Συμβούλους του ότι ο μόνος αρμόδιος φορέας για την Τουριστική Προβολή της Χώρας στο Εξωτερικό είναι ο ΕΟΤ ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό την επιτυχία του, με πολλούς επαίνους, βραβεία και διαρκώς αυξανόμενο εισερχόμενο αριθμό τουριστών στην Χώρα.

Ο ΕΟΤ, έχει ζήσει κατά καιρούς περιορισμένη ανάμειξη στις…

Διαβάστε την συνέχεια στο itspossible.gr

The post «Το μάρκετινγκ της χώρας εκφυλίστηκε σε μια ιστορία για… κολλητούς;»: Σκληρή ανακοίνωση από τους εργαζομένους του ΕΟΤ appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr