Το μιούζικαλ της ζωής της Νταϊάνα έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Λονδίνο

Το μιούζικαλ της ζωής της Νταϊάνα έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Λονδίνο

“Ένας ύμνος αυτής της ανεξίτηλης αγάπης. Δεν υπάρχει καμία αναφορά σε θεωρίες συνωμοσίας, η μουσική παράσταση είναι γραμμένη για να ενθουσιάσει κάθε θαυμαστή της”.

Το μιούζικαλ «Call Me Diana», μετά από προσπάθειες χρόνων για συγκέντρωση πόρων μέσω διαδικτύου (crowdsourcing) και αναζήτηση επενδυτών, θα κάνει πρεμιέρα σε θεατρική σκηνή του Λονδίνου τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του μιούζικαλ “πρόκειται για φόρο τιμής στην Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας, πρώτη σύζυγο του πρίγκιπα Καρόλου, διαδόχου του βρετανικού θρόνου”.

«Η Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας, ήταν και εξακολουθεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα της εποχής μας. Κανένα άλλο ανθρώπινο ον δεν είχε ποτέ τόσους θαυμαστές και ακόμα έχει αν και έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τον θάνατό του. Η απίστευτη αγάπη για την ομορφιά που αντιπροσώπευε η πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι ακόμα τόσο δυνατή όσο ποτέ, εκατομμύρια θαυμαστών της σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να εκφράζουν την αγάπη τους σε καθημερινή βάση.

Το μιούζικαλ “Call Me Diana” είναι ένας ύμνος αυτής της ανεξίτηλης αγάπης. Δεν υπάρχει καμία αναφορά σε θεωρίες συνωμοσίας, η μουσική παράσταση είναι γραμμένη για να ενθουσιάσει κάθε θαυμαστή της Νταϊάνα» σημειώνεται στην περιγραφή του θεατρικού έργου.

Να σημειωθεί ότι στην πλοκή της παράστασης ότι δεν θα υπάρχουν αναφορές στους γιους της Νταϊάνα, πρίγκιπα Χάρι και πρίγκιπα Ουίλιαμ και δεν εμφανίζεται η βασίλισσα Ελισάβετ Β’, ακόμα κι αν ένας από τους βασικούς συντελεστές του μιούζικαλ είναι ο Μπράιαν Γουάτσον, ο άνθρωπος που έχει υποστηρίξει πολλές θεωρίες συνωμοσίας για τον θάνατο της αγαπημένης πριγκίπισσας του Βρετανικού λαού.

Πηγή: thetoc.gr

Πηγή: LifeStyle