Το πρώτο βραβείο στην Ναυπλιώτου ως «Μαρία Κάλλας»: Λαμπερή με Zeus+Δione

Το πρώτο βραβείο στην Ναυπλιώτου ως «Μαρία Κάλλας»: Λαμπερή με Zeus+Δione

Το πρώτο βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας πήρε η Μαρία Ναυπλιώτου για τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας στο «Master Class».

Όπως κάθε χρόνο, τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2019 από το περιοδικό Αθηνόραμα απονεμήθηκαν σε μια λαμπερή τελετή, με την ηθοποιό Μαρία Ναυπλιώτου να κατακτά το πρώτο βραβείο.

Συγκεκριμένα, το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου πήρε η Μαρία Ναυπλιώτου, το δεύτερο η Μαρία Κίτσου και το τρίτο η Ελένη Ράντου. 

Φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα Zeus+Δione, η Μαρία Ναυπλιώτου ήταν από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς και απέσπασε το μεγαλύτερο χειροκρότημα του θεατρόφιλου κοινού. 

Η ίδια ανέβασε δύο φωτογραφίες στο instagram, όπου έγραψε:  

«Πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου στα θεατρικά βραβεία κοινού του Αθηνοράματος. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Οφείλω να ομολογήσω ότι συγκινήθηκα πολύ. Όμως το θέατρο είναι ομαδική δουλειά γι’αυτό και αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους όσους ζήσαμε και ζούμε αυτή την περιπέτεια. Από τους ανθρώπους τους παραγωγής, τους τεχνικούς τον σκηνοθέτη, τους ηθοποιούς, τον μεταφραστή, τον άνθρωπο της επικοινωνίας, τους συναδέλφους μου πάνω στην σκηνή, ανήκει σε όλη αυτή την μεγάλη οικογένεια του θεάτρου. Μαζί όμως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν τους βλέπει ποτέ κανείς όμως παίζουν εξίσου αν όχι μεγαλύτερο ρόλο. Γι’αυτό και αφιερώνω αυτό το βραβείο στους ανθρώπους της ζωής μου που ήταν και είναι πάντα εκεί με την υποστήριξη και την αγάπη τους. #αθηνοραμα #θεατρικάβραβειακοινου #masterclass» 

 
 
 

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marianafpliotou (@marianafpliotou) στις

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός επιλέγει ρούχα του συγκεκριμένου brand. 

 
 
 

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeus+Δione (@zeusndione) στις

πηγή: thetoc.gr

Πηγή: LifeStyle