Το σημείωμα αυτοκτονίας του Φώτη Ντούλος

Το ιδιόχειρο σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε ο ομογενής επιχειρηματίας Φώτης Ντούλος λίγο πριν αυτοκτονήσει, συνδέοντας το εσωτερικό του αυτοκινήτου του με την εξάτμιση και εισπνέοντας μονοξείδιο του άνθρακα.

 

Η εφημερίδα New York Post έδωσε στη δημοσιότητα το σημείωμα, στο οποίο ο ομογενής τονίζει πως αρνείται να πάει στη φυλακή για κάτι για το οποίο, όπως υποστηρίζει, δεν έχει καμία σχέση.

«Αν διαβάζετε αυτό το σημείωμα, δεν υπάρχω πια. Αρνούμαι να περάσω ακόμη και μια ώρα παραπάνω στη φυλακή για κάτι για το οποίο δεν είχα καμία σχέση»

«Αρκετά. Αν πρέπει να χάσω τη ζωή μου για να λήξει αυτό, ας γίνει έτσι».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένειά μου και τους φίλους μου που στάθηκαν πλάι μου αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Και πάνω απ’ όλους την Άννα Κάρι. Συγγνώμη που σε απογοήτευσα και δεν συνέχισα τη μάχη».

«Παρακαλώ, πείτε στα παιδιά μου ότι τα αγαπώ, ότι θα έκανα τα πάντα να είμαι μαζί τους, αλλά δυστυχώς όλοι έχουμε τα όριά μας», αναφέρει σε άλλο σημείο ο ομογενής.

Το σημείωμα απευθύνεται προς «όλους», ενώ υπογράφει ως «Φώτης»

Ο Ντούλος κατέληξε το απόγευμα της Πέμπτης στο νοσοκομείο στο οποίο οδηγήθηκε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

Μετά την τραγική εξέλιξη οι συγγενείς του Ντούλος ανακοίνωσαν ότι θα χαρίσουν τα όργανά του για μεταμόσχευση σε ανθρώπους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους.
Πηγή: cnn.gr

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης