Τον σκότωσε και αθωώθηκε: Ελεύθερη η Τουρκάλα που δολοφόνησε τον άντρα της μετά από 10 χρόνια βασανιστηρίων

Αθώα η Τουρκάλα: Η Μελέκ Ιπέκ είναι πλέον ελεύθερη. Η ίδια σκότωσε μετά από 10 χρόνια βασανιστηρίων το σύζυγό της και μπήκε φυλακή για τρεις μήνες.

 

Αθώα η Τουρκάλα: Ελεύθερη η Μελέκ

Η 31χρονη Τουρκάλα, που αφέθηκε ελεύθερη αργά χθες το βράδυ, παρέμενε στην φυλακή. Αυτό έγινε, επειδή τον περασμένο Ιανουάριο πυροβόλησε και σκότωσε τον σύζυγό της. Εκείνος την κακοποιούσε συστηματικά μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων κοριτσιών της.

Ακούγοντας την απόφαση του δικαστηρίου η Μελέκ ξέσπασε σε κλάματα ενώ εικόνες από την στιγμή, που αφέθηκε ελεύθερη και αντίκρισε τις κόρες της έχουν αναρτηθεί στα social media.

Η 31χρονη μητέρα ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Ο σύζυγός της Ραμαζάν, την έδενε, τη βασάνιζε, τη βίαζε, την ξυλοκοπούσε και την υπέβαλλε σε σαδιστικές δοκιμασίες, συχνά, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

 

Αθώα η Τουρκάλα: Τι έγινε τον προηγούμενο Ιανουάριο

Τον περασμένο Ιανουάριο, μετά από ένα ακόμη πολύωρο μαρτυρικό βασανιστήριο, η Μελέκ ικέτεψε τον άντρα της να μην σκοτώσει. Την απειλούσε με μία καραμπίνα μπροστά στα μάτια των ανήλικων κοριτσιών της αφού την είχε αφήσει γυμνή και δεμένη στο πάτωμα όλο το βράδυ. Τότε ήταν που αποφάσισε να σώσει τον εαυτό της και τα παιδιά της.

«Όταν η πόρτα του δωματίου άνοιξε απότομα, εγώ στεκόμουν στην άκρη, τρόμαξα και το όπλο εκπυρσοκρότησε», περιέγραψε η ίδια, παραθέτοντας τα βασανιστήρια, που υπέμεινε για περισσότερο από μία δεκαετία.

Η Τουρκάλα Μελέκ Ιπέκ τηλεφώνησε η ίδια στην αστυνομία λέγοντας ότι μόλις είχε σκοτώσει τον άντρα της. Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο, όπου τη βρήκαν χτυπημένη και με χέρια δεμένα. Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της, όταν την επισκέφθηκε στη φυλακή και τη ρώτησε πώς είναι, εκείνη του απάντησε πως «τουλάχιστον εδώ δεν θα με δείρει κάποιος απόψε».

enimerotiko.gr

The post Τον σκότωσε και αθωώθηκε: Ελεύθερη η Τουρκάλα που δολοφόνησε τον άντρα της μετά από 10 χρόνια βασανιστηρίων appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΚΟΣΜΟΣ – Newsone.gr