Τρομακτικό video: «Θέλω να βιάσω και να σκοτώσω το κορίτσι που είναι μέσα»

Ένα βίντεο τόσο τρομακτικό που θα μπορούσε να αποτελεί σκηνή βγαλμένη από θρίλερ, έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λας Βέγκας.

Το εν λόγω βίντεο, δημοσιεύθηκε στα social media από την Amanda Nowak και είναι από την κάμερα που είναι ενσωματωμένη στο κουδούνι του σπιτιού που μένει.

Την προηγούμενη εβδομάδα  ένας άγνωστος και ενδεχομένως με ψυχολογικά προβλήματα άνδρας, έφτασε εκεί και άρχισε να της χτυπάει την πόρτα.

Εκείνη δεν απαντούσε, με την κάμερα να τον γράφει να μονολογεί επανειλημμένως «Είσαι σίγουρος;», πριν γυρίσει την πλάτη του για να αποχωρήσει.

Εκείνος τότε γύρισε ξανά προς την πόρτα, λέγοντας:

«Ψάχνω  για το κορίτσι που βρίσκεται μέσα στο σπίτι για να το βιάσω και να το σκοτώσω. Μπορείς να της πεις να μου ανοίξει την πόρτα».

Μάλιστα, στη συνέχεια αποκάλυψε πως «Θα βιάσω και θα σκοτώσω το κορίτσι που είναι πίσω από την πόρτα, μόλις με αφήσει να μπω μέσα. Θα την βιάσω και θα την σκοτώσω. Έχω ένα μαχαίρι και ένα απλό. Ναι. Θα έρθω να ξαναχτυπήσω την πόρτα».

Στη συνέχεια αποχώρησε, με την Amanda Nowak να δημοσιοποιεί το video, προκειμένου να προφυλαχθούν και οι υπόλοιποι κάτοικοι της περιοχής.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας κατάφερε όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ στο παραπάνω video να συλλάβει τον άνδρα άμεσα.

in.gr

The post Τρομακτικό video: «Θέλω να βιάσω και να σκοτώσω το κορίτσι που είναι μέσα» appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΚΟΣΜΟΣ – Newsone.gr