Τσίπρας στον Alpha: Τρώω… γκρίνια από την Μπέτυ

Πολιτική

 

Επί… προσωπικού αφιερώθηκε μεγάλο μέρος της συνέντευξης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον Αντώνη Σρόιτερ και την τηλεόραση του Alpha.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας σε ερώτηση περί των παιδιών του παραδέχτηκε πως το βάρος της ανατροφής των παιδιών πέφτει στην σύντροφό του. «Είναι δυνατόν να μην τρώμε γκρίνια;» σημείωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας, πάντως, ότι «οφείλω να ομολογήσω πως στις βασικές μου υποχρεώσεις ανταποκρίνομαι. Δεν έχει υπάρξει στιγμή που τα παιδιά μου να χρειαστεί να πάνε σε ένα γιατρό και να μην είμαι εκεί. Προσπαθώ να ιεραρχώ τις προτεραιότητες».

Μιλώντας για τη ζωή του ως πρωθυπουργός και πώς τη διαχειρίστηκαν ο ίδιος και η Μπέτυ Μπαζιάνα σε σχέση με τα παιδιά τους, σημείωσε ότι «αυτό ήταν και είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση και έχουμε κάνει πολύ δουλειά και εγώ και η σύντροφός μου, η Μπέτυ. Δουλέψαμε με τα παιδιά, να τους εξηγήσουμε, να τους κάνουμε να αισθάνονται ότι αυτό που κάνει ο πατέρας τους δεν είναι κάτι τρομακτικό. Κάποιοι άνθρωποι τον αγαπάνε πολύ, κάποιοι δεν τον συμπαθούν», προσθέτοντας, μάλιστα, ότι «ο μεγάλος μου γιος ήταν 4 χρονών όταν άκουγε κάποιον αρχηγό της αντιπολίτευσης, να λέει “κύριε Τσίπρα έχετε καταστρέψει τη χώρα”».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι τα παιδιά του πηγαίνουν σε ιδιωτικό σχολείο ο πρωθυπουργός εξήγησε ότι «κάναμε μια επιλογή να πάνε σε ένα σχολείο που έχει κάποιες ιδιαιτερότητες σε ότι αφορά τον τρόπο που γίνεται η διδασκαλία. Στο γυμνάσιο δεν ξέρω αν θα πάνε σε ιδιωτικό ή δημόσιο» και σημείωσε πως και ο ίδιος φοίτησε σε ιδιωτικό δημοτικό, όμως πήγε σε δημόσιο γυμνάσιο και λύκειο. «Νομίζω η εμπειρία μου στο δημόσιο γυμνάσιο και λύκειο ήταν θετική» είπε.

Τσίπρας
Alpha
Μπαζιάνα
Σρόιτερ
Has video: 

Πηγή: