Τσιτσιπάς για κορωνοϊό: Ο καθένας μας έχει τον ρόλο του στην καταπολέμηση του ιού – Μείνετε ασφαλείς

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Ήταν αρκετοί εκείνοι που ρωτούσαν τον Έλληνα τενίστα για το πώς αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με τον κορονοϊό και που εξέφραζαν το ενδιαφέρον τους για αυτόν και του ζητούσαν να προφυλαχτεί, λόγω των πολλών ταξιδιών που καλείται να κάνει.

“Γεια σας. Τελευταία, παρατηρώ πολλά σχόλια σχετικά με την υγεία και την ασφάλειά μου, λόγω των ταξιδιών τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλω να σας πω ότι η υγεία είναι η πρώτη μου προτεραιότητα και προσπαθώ κυρίως να μείνω μέσα, όσο το δυνατόν περισσότερο. Σας διαβεβαιώ ότι κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου, παίρνω όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μείνω ασφαλής. Παρ’ όλα αυτά, ως αθλητής, είναι πολύ σημαντικό να μείνω ενεργός και είναι πρωταρχικό για εμένα αυτό. Υπάρχουν πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα όπου νιώθω την ανάγκη να εξασκηθώ και να γυμναστώ, με οποιονδήποτε ασφαλή τρόπο. Οπότε, θέλω να ξέρετε ότι παίρνω πολύ σοβαρά την κατάσταση και ξέρω ότι ο καθένας μας έχει το ρόλο του στην καταπολέμηση αυτού του ιού, προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή, το συντομότερο δυνατό. Μείνετε ασφαλείς όλοι», έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην ανάρτησή του.

Πηγή: enikos.gr

The post Τσιτσιπάς για κορωνοϊό: Ο καθένας μας έχει τον ρόλο του στην καταπολέμηση του ιού – Μείνετε ασφαλείς appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;