Τσιτσιπάς για το χτύπημα με ρακέτα στον πατέρα του: «Ίσως με κλείσει τρεις μέρες στο δωμάτιο για τιμωρία»

Για τους λάθος λόγους έγινε viral στο διαδίκτυο ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας στην διάρκεια του αγώνα με τον Νικ Κύργιο για το ATP Cup, από τα νεύρα του, χτύπησε άθελά του τον πατέρα του, που εκτελούσε χρέη προπονητή. Ο ίδιος όπως φάνηκε στο βίντεο, δεν το αντιλήφθηκε, αλλά ρωτήθηκε για το περιστατικό από τους δημοσιογράφους. Μάλιστα, με διάθεση για χιούμορ, είπε πως ελπίζει να μην τον κλείσει τιμωρία στο δωμάτιό του.

«Ήταν ατύχημα. Δεν το ήθελα και το ξέχασα αμέσως, κοίταξα μπροστά. Συμβαίνει. Δεν ήθελα να το κάνω, απλά ξέφυγε, δυστυχώς. Ισως με κλείσει για τρεις μέρες στο δωμάτιό μου, για τιμωρία», είπε στους δημοσιογράφους.
Στη συνέχεια τον ρώτησαν για το αν ήταν ακόμη εκνευρισμένος μαζί του ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς, καθώς όταν τον χτύπησε, σηκώθηκε και έφυγε από τον πάγκο. «Ίσως εκνευρίστηκε, δεν τον ρώτησα. Θα του μιλήσω μετά», απάντησε.

Πάντως και ο αντίπαλός του, Νικ Κύργιος, τον υπερασπίστηκε για το περιστατικό. «Δε νομίζω να το ήθελε. Δε νομίζω ότι πρέπει να δίνουμε τόση σημασία, για να είμαι ειλικρινής. Κι εγώ έχω κάνει ηλίθια πράγματα στην ένταση της στιγμής, προφανώς και ήταν ατύχημα», ήταν το σχόλιο του Αυστραλού τενίστα, με ελληνική καταγωγή.

Πηγή: iefimerida.gr

The post Τσιτσιπάς για το χτύπημα με ρακέτα στον πατέρα του: «Ίσως με κλείσει τρεις μέρες στο δωμάτιο για τιμωρία» appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;