Αρχική Αθλητικά Τσιτσιπάς για τον αποκλεισμό: Νιώθω σαν να κάνω το ίδιο πράγμα ξανά...

Τσιτσιπάς για τον αποκλεισμό: Νιώθω σαν να κάνω το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και ο εγκέφαλός μου δεν μπορεί να το δεχθεί πια

Ιδιαίτερα προβληματισμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την χθεσινή του ήττα 6-4, 6-7(5), 7-6(7), 7-5 από τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ, που είχε ως συνέπεια τον αποκλεισμό του από την συνέχεια του US Open, δεν δίστασε να παραδεχθεί πως έχει χάσει την έμπνευσή του.

Ο Στέφανος Τσιτσίπας, που εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά νευρικός, αποκάλεσε μάλιστα… παράξενο τον διαιτητή στην διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Γάλλος διαιτητής Νταμπέν Ντουμουσό τον κάλεσε να επιστρέψει προκειμένου να συνεχίσει το παιχνίδι στο τελικό σετ, ενώ το σκορ ήταν 4-3, την στιγμή που ο Έλληνας πρωταθλητής μιλούσε με τον προπονητή του.

 «Είστε ο χειρότερος, για κάποιο λόγο, έχετε κάτι εναντίον μου, δεν ξέρω τι. Ίσως γιατί είστε Γάλλοι πιθανότατα και είστε όλοι… περίεργοι, παράξενοι είστε όλοι περίεργοι»,  φώναξε ο Τσιτσιπάς

«Δώστε μου προειδοποίηση, δεν με νοιάζει, δώστε μου προειδοποίηση, δώστε μου προειδοποίηση, ναι, δώστε μου προειδοποίηση, δεν με νοιάζει», πρόσθεσε.

Ως συνέπεια του εκνευρισμού…έφτασε και η ήττα, για τον Τσιτσιπά, που χάνει από το πρώτο του ματς στα τρία τελευταία τουρνουά.

«Νιώθω σαν να κάνω το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, και ο εγκέφαλός μου δεν μπορεί να το δεχθεί πια», δήλωσε ο Τσιτσιπάς.

The post Τσιτσιπάς για τον αποκλεισμό: Νιώθω σαν να κάνω το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και ο εγκέφαλός μου δεν μπορεί να το δεχθεί πια appeared first on patrastimes.gr.

Πηγή: Αθλητικά – patrastimes.gr