Τσιτσιπάς: Στήριξη κι από την Ομοσπονδία για τα… Harrods!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκάλεσε την κοινή γνώμη με μία ανάρτησή του έξω από το πνεύμα της εποχής και δέχθηκε “επιθέσεις” στα social media, αλλά μετά τον πατέρα του κι η Ομοσπονδία του τένις βρέθηκε και επίσημα στο πλευρό του.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Σπύρος Ζαννιάς, έκανε λόγο για αυθορμητισμό και χριστουγεννιάτη διάθεση από την πλευρά του Τσιτσιπά και ζήτησε να μην κρίνεται για κάτι τέτοιο, αλλά για την εκπροσώπηση της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η δήλωση του Ζαννιά για Τσιτσιπά
«Η αναφορά του Στέφανου Τσιτσιπά, για να υπάρχει κατάστημα HARRODS στην Ελλάδα δείχνει τον αυθορμητισμό του. Ο αυθορμητισμός είναι στην ανθρώπινη φύση, απελευθερώνει από το άγχος, δεν είναι παρορμητισμός ούτε και αφέλεια.

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά απαντά για τον σάλο με την ανάρτηση του γιου του για τα Harrods!

Ο Στέφανος «έβγαλε», όπως όλοι μας κατά καιρούς, μια επιθυμία του και μάλιστα πολύ κοντά στις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται. Δεν μπορεί να κρίνεται για τον αυθορμητισμό του. Η κριτική μας θα πρέπει να αφορά στον πραγματικά μεγάλο Αθλητή, τα αποτελέσματά του και τη στάση του στα γήπεδα.

Κανείς δεν μπορεί να του καταλογίσει τίποτα για τη προσωπική του ζωή. Ας δούμε πόσα παιδιά τον παρακολουθούν και μπαίνουν στα γήπεδα, ας σταθούμε στη παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Ελληνική Σημαία και να ευχηθούμε να ακούσουμε μαζί του τον Εθνικό μας Ύμνο.»

Πηγή: newsit.gr

The post Τσιτσιπάς: Στήριξη κι από την Ομοσπονδία για τα… Harrods! appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;