Τζόελ Κίναμαν: Μοντέλο από τη Σουηδία κατηγορεί τον ηθοποιό για βιασμό

Ο ηθοποιός αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως έχει πέσει θύμα εκβιασμού – H υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα

Δύσκολα τα πράγματα για τον ηθοποιό Τζόελ Κίναμαν. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Suicide Squad» Joel κατηγορείται για υπόθεση βιασμού στη Σουηδία. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι η γυναίκα είναι εμμονική μαζί του και θέλει να τον εκδικηθεί.

Η υπόθεση σύμφωνα με το TMZ έχει ήδη ανατεθεί σε εισαγγελέα. Οι δικηγόροι του ηθοποιού μιλώντας στην «Post» αναφέρουν ότι το φερόμενο ως θύμα είναι μοντέλο από τη Σουηδία. Μάλιστα ο Κίναμαν παρουσιάστηκε από μόνος του στην αστυνομία και του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram είχε ανακοινώσει ότι τον εκβίαζε το μοντέλο Gabriella Magnusson. Την προηγούμενη Παρασκευή, ο Κίναμαν υπέβαλε καταγγελία εναντίον του μοντέλου για εκβιασμό.

«Φαίνεται ότι αφού έμαθε για την εντολή περιορισμού, υπέβαλε την καταγγελία της», είπε η δικηγόρος του ηθοποιού για να συνεχίσει:

«Τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Κίναμαν ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ότι το μοντέλο απείλησε να δημοσιοποιήσει ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τον ηθοποιό συμπεριλαμβανομένου ότι έκανε σεξ μαζί της παρά τη θέλησή της». Όπως υποστηρίζει ο ηθοποιός το μοντέλο θέλει να του αποσπάσει χρήματα, να τον βλάψει ηθικά και να κάνει κακό στην δημόσια εικόνα του.

Ο ηθοποιός θα συνεργαστεί με την αστυνομία «για να καθαρίσει το όνομά του», ξεκαθάρισε η συνήγορος του ηθοποιού.

Αυτό είναι το μοντέλο που τον κατηγορεί για βιασμό

Gabriella
Gabriella1
Gabriella3
Gabriella4
Gabriella12
The-Bella-DAVIS-Incident-the-model-threatened-by-Joel-Kinnaman-1

The post Τζόελ Κίναμαν: Μοντέλο από τη Σουηδία κατηγορεί τον ηθοποιό για βιασμό appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΚΟΣΜΟΣ – Newsone.gr