Βαγγέλης Τσάπας: «Θέμα ολίγων ημερών η επιστροφή μου» ισχυρίζεται ο Έλληνας «crypto»

Ο Βαγγέλης Τσάπας, «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Ιωνικός και πρώην CE0  της  εταιρίας που διαχειρίζεται το κρυπτονομίσμα  HNC, μιλάει στο protothema.gr για την υπόθεση της «εξαφάνισής» του και προαναγγέλλει σημαντικές εξελίξεις με την επιστροφή του.

O επιχειρηματίας, μιλώντας στο protothema.gr, υποστήριξε ότι παραμένει στην Ελλάδα, συγκεκριμένα πως βρίσκεται εκτός Αθηνών . Επανέλαβε ότι ο λόγος που τον αναγκάζει να απέχει από τις δραστηριότητές του, είναι καθαρά προσωπικός. Ο Βαγγέλης Τσάπας υποστήριξε πως μόλις επιστρέψει θα διευθετήσει όλες τις εκκρεμότητές του, σε ό,τι έχει να κάνει με το κρυπτονόμισμα αλλά και σε όσα αφορούν την ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού. Η επιστροφή του, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι θέμα ολίγων ημερών.

«Όσον αφορά τον Ιωνικό, η ομάδα λειτουργεί κανονικά και την τρέχουν οι άνθρωποί της. Αφήστε την ομάδα ήσυχη» λέει ο Βαγγέλης Τσάπας. Και προσθέτει: «Για το κρυπτονόμισμα, δεν λείπει το παραμικρό και σας διαβεβαιώνω ότι έρχονται θετικές εξελίξεις που σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε. Άλλωστε το νόμισμα λειτουργεί κανονικά. Κάντε λίγο υπομονή».

Η ανακοινωση της ομάδας που διαχειρίζεται το κρυπτονόμισμα

Πριν από λίγο, η ομάδα που διαχειρίζεται το κρυπτονόμισμα HNC Coin, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση: Με αφορμή δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου η ομάδα του HNC Coin είναι υποχρεωμένη να προβεί στις εξής απαραίτητες διευκρινήσεις:

Μετά τα τελευταία γεγονότα, ο κος Τσάπας δεν είναι πλέον CEO του HNC Coin και ως εκ τούτου δεν έχει καμία συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων από την εύρυθμη λειτουργία και περαιτέρω ανάπτυξη του project του κρυπτονομίσματος HNC Coin. Ο κος Τσάπας εισήλθε στο project, στη θέση του CEO, τον Φεβρουάριο του 2020. Το HNC Coin ιδρύθηκε τον Φεβρουάριου του 2015 ως το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα.

Είναι αντιληπτό, ότι ο κος Τσάπας δεν είναι ούτε ο ιδρυτής, ούτε ο ιδιοκτήτης του HNC Coin, όπως εσφαλμένα μνημονεύουν πολλά άρθρα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Κανένα κρυπτονόμισμα δεν έχει ιδιοκτήτη και το HNC Coin δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Ιδιοκτήτες του HNC Coin είναι οι χιλιάδες κάτοχοι πορτοφολιών του από όλες τις χώρες του κόσμου. Η υπάρχουσα ομάδα του HNC Coin, κάνει πυρετώδη προσπάθεια με συνεχείς συζητήσεις και επαφές με υπάρχοντες και νέους επενδυτές και έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει τον κορμό μιας έμπειρης ομάδας με επενδυτική γνώση, συνέπεια και ευθύνη η οποία αναλαμβάνει την συνέχιση και ανάπτυξη του project.

Η καινούρια ομάδα ( που θα ανακοινωθεί σύντομα) είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση ενδιαφερόμενου/ων επενδυτή/ων που επιθυμεί/ουν  να συμμετάσχει/ουν και να ενισχύσουν το ήδη υπάρχον επενδυτικό σχήμα, κάνοντας το ακόμα πιο δυνατό και αποκεντρωμένο.

Πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι επειδή τα ανακριβή δημοσιεύματα που αφορούν το HNC Coin όλο και πληθαίνουν και επηρεάζουν την ψυχολογία των χιλιάδων επενδυτών και την πορεία του νομίσματος, επιφυλασσόμεθα να προβούμε σε όλες τις ενέργειες προκειμένου να προφυλάξουμε την αξιοπιστία  του project και τους επενδυτές του, από αβάσιμες δυσφημίσεις.

protothema.gr

The post Βαγγέλης Τσάπας: «Θέμα ολίγων ημερών η επιστροφή μου» ισχυρίζεται ο Έλληνας «crypto» appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr