Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Κατέθεσε ο φίλος του εργοδότη της Γεωργίας

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η κατάθεση του φίλου του εργοδότη της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού μετά το πάρτι που έγινε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για ένα από τα άτομα που ζήτησε βοήθεια η 24χρονη, αμέσως μετά τη στιγμή που αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί λίγες ώρες πριν. Άλλωστε, στον εργοδότη της είχε αλλάξει χρόνο πριν να πάει στο πάρτι αφού τον θεωρεί δικό της άνθρωπο και αυτός μετέβη στο ξενοδοχείο μαζί με τον σημερινό μάρτυρα.

Όπως ανέφερε ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης, ήταν εμφανώς κακοποιημένη και ταλαιπωρημένη όταν τη συνάντησαν.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Καταγγελία «φωτιά» από τον εργοδότη της Γεωργίας

Θυμίζουμε ότι ο εργοδότης της Γεωργίας καταγγέλλει ότι δέχθηκε απειλές από επιχειρηματία. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν ένα από τα πρόσωπα που συνόδευσαν τη νεαρή κοπέλα στις Αρχές μετά τα όσα συνέβησαν στο πάρτι της σουίτας 401.

Σύμφωνα με όσα είπε την Παρασκευή στον ανακριτή, την επόμενη ημέρα από τη μήνυση που κατέθεσε η Γεωργία Μπίκα, ο εργοδότης της 24χρονης δέχθηκε απειλές από επιχειρηματία της πόλης.

«Ήρθε στο σπίτι μου ένας εκ των ιδιοκτητών του καφέ που εργαζόταν ο 33χρονος μετρ και μου είπε: “Τι πας να κάνεις; Να τα βάλεις με billionaire;”», υποστήριξε ο εργοδότης της 24χρονης Γεωργίας.

Την ίδια ώρα, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και των εξετάσεων DNA, που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό πως συνεχιστεί η έρευνα δεν έχουν φτάσει ακόμα στο ανακριτικό γραφείο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί να καταθέσει και το άτομο που κατονόμασε ο εργοδότης της 24χρονης.

Πηγή: Ελλάδα – ΤΑ ΝΕΑ