Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η μεγάλη αποκάλυψη για το μισθό της

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha το περασμένο καλοκαίρι, υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

 

View this post on Instagram

 

Θα πρέπει να επισημαίνεις στους ηλίθιους τις ηλιθιότητές τους? Ο Μπέρναρντ Σω λέει πως όχι…Εκτός κι αν βρεθούν στο δρόμο σου και προσπαθήσουν να σε θαμπώσουν με τη βλακεία τους. Καλημέρα αγαπημένοι! ❤ Καλό ΣΚ. #lifequotes #vikyhatzivasiliou

A post shared by Vicky Chatzivasileiou🧿 (@vikyhatzivasiliou) on

Το νέο της βήμα

Η γνωστή παρουσιάστρια αποδέχθηκε την πρόταση του σταθμού, ώστε να συμμετάσχει στο «Just the 2 of us» και σύντομα αναμένεται να τη δούμε να ερμηνεύει παλιές και νέες επιτυχίες. Την ευχάριστη είδηση επιβεβαίωσε και η ίδια το πρωί της Πέμπτης μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο μισθός θα δίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

View this post on Instagram

 

Μήπως καλύτερα να μετατοπίσεις το κέντρο βάρους του ενδιαφέροντός σου απ’ αυτά που συνέβησαν, σε όσα θέλεις να συμβούν? Άλλωστε ΤΟ ΠΑΡΟΝ είναι πάντα το σημείο δημιουργίας του ΜΈΛΛΟΝΤΟΣ. Καλημέρα αγαπημένοι!!❤ #goodmorning #goodenergy #thinkpositive #smile #newday #goodvibesonly #future #doit #now #vikyhatzivasiliou #omorfamystikagr #omorfamystikaapp #mybooks #αλλαξεζωήκαισώμασε42ημέρες #mynewbook #κάντονασυμβείτώρα #myyoutubechannel #vicky’svita

A post shared by Vicky Chatzivasileiou🧿 (@vikyhatzivasiliou) on

Το μήνυμα της

«Καλημέρα αγαπημένοι μου!Πριν τα μάθετε από αλλού,ήθελα να σας το ανακοινώσω η ίδια. Εχθές τελικά αποδέχτηκα μια πρόταση για τηλεοπτική συμμετοχή σε κάτι που θα δώσει σε μένα χαρά και σε κάποιους άλλους βασικά αγαθά. Δέχτηκα λοιπόν να συμμετάσχω στο @j2us_gr (που ούτως ή άλλως έχει φιλανθρωπικό σκοπό), με την προϋπόθεση ότι για όσα επεισόδια παραμείνω, η όποια αμοιβή μου να διατεθεί στο ορφανοτροφείο Μέλισσα της Θεσσαλονίκης.

Δεν ξέρω για σας τους υπόλοιπους αλλά είμαι σίγουρη ότι η Ελένη, η Σοφία, η Αριάδνη, η Μαρία, η Χριστίνα και τα υπόλοιπα 15 κορίτσια που μένουν εκεί, θα το χαρούν πολύ. Και το λέω με βεβαιότητα γιατί τις ξέρω προσωπικά μια μια, όλα αυτά τα χρόνια που είμαι….κοντά τους. Και κοντά στον αγώνα της Διευθύντριας του Ιδρύματος, της κας Παπαζήση (πρώην καθηγήτριάς μου στη Νομική), να κρατήσει με κάθε τρόπο και με χιλιάδες προβλήματα, το ίδρυμα λειτουργικό.

Δείτε την ανάρτηση της

 

View this post on Instagram

 

Καλημέρα αγαπημένοι μου!❤ Πριν τα μάθετε από αλλού,ήθελα να σας το ανακοινώσω η ίδια. Εχθές τελικά αποδέχτηκα μια πρόταση για τηλεοπτική συμμετοχή σε κάτι που θα δώσει σε μένα χαρά και σε κάποιους άλλους βασικά αγαθά. Δέχτηκα λοιπόν να συμμετάσχω στο @j2us_gr (που ούτως ή άλλως έχει φιλανθρωπικό σκοπό), με την προϋπόθεση ότι για όσα επεισόδια παραμείνω, η όποια αμοιβή μου να διατεθεί στο ορφανοτροφείο Μέλισσα της Θεσσαλονίκης. Δεν ξέρω για σας τους υπόλοιπους αλλά είμαι σίγουρη ότι η Ελένη, η Σοφία, η Αριάδνη, η Μαρία, η Χριστίνα και τα υπόλοιπα 15 κορίτσια που μένουν εκεί, θα το χαρούν πολύ. Και το λέω με βεβαιότητα γιατί τις ξέρω προσωπικά μια μια, όλα αυτά τα χρόνια που είμαι….κοντά τους. Και κοντά στον αγώνα της Διευθύντριας του Ιδρύματος, της κας Παπαζήση (πρώην καθηγήτριάς μου στη Νομική), να κρατήσει με κάθε τρόπο και με χιλιάδες προβλήματα, το ίδρυμα λειτουργικό. Πέρα όμως από το ηθικό ζητούμενο, είναι και το ψυχικό ζητούμενο ισχυρό, γιατί είναι μια τηλεοπτική συμμετοχή που για όσο κρατήσει, θα μου δώσει πραγματικά χαρά. Όσο για την ….τηλεοπτική ταυτότητα, ελπίζω ότι έρχεται κι αυτή σε…Πακέτο οσονούπω. ΧΑΡΟΎΜΕΝΗ ΤΣΙΚΝΟΠΈΜΠΤΗ!

A post shared by Vicky Chatzivasileiou🧿 (@vikyhatzivasiliou) on

Πηγή: Ζωή & Τέχνες – ΤΑ ΝΕΑ