Βολές Σπαρβ για ΑΕΛ: «Έρχονται και φεύγουν παίκτες συνέχεια – Δεν έχουμε κανένα πλάνο!»

Ο Φινλανδός μέσος της ΑΕΛ, Τιμ Σπαρβ, μετακόμισε στο Αλκαζάρ τον Αύγουστο και μετά από έξι μήνες, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τους πρώτους μήνες του στην ομάδα της Θεσσαλίας που είναι τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα.

Όπως ανέφερε ο Σπαρβ ζει μια… τρελή εμπειρία στην χώρα μας καθώς στην ΑΕΛ δεν υπάρχει κανένα μακροπρόθεσμο πλάνο, με τους παίκτες να έχουν φτάσει τους 40 (!), ενώ μέχρι τώρα η ομάδα έχει αλλάξει τρεις προπονητές και δεν υπάρχουν φυσιοθεραπευτές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φινλανδός:

«Έχουμε τον τρίτο προπονητή μέσα στη σεζόν. Είναι κάτι νέο για εμένα να κάνουμε τόσες αλλαγές τόσες πολλές φορές, είναι τρελό, κάθε βδομάδα κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο αντί να κοιτάμε το παιχνίδι μας και να φτιάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας.

Τα αποτελέσματά μας είναι πολύ κακά. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως οι παίκτες έχουν όμως φιλοδοξίες αλλά πολλές φορές τα συναισθήματα νικούν τη σκέψη μας μέσα στο παιχνίδι. Ως ποδοσφαιριστές πρέπει να προσαρμόζεσαι γρήγορα να αποδέχεσαι τη νέα χώρα που βρίσκεσαι και να ζεις στο περιβάλλον αυτό».

Μάλιστα ο διεθνής μέσος τόνισε πως στην Λάρισα υπάρχουν 40 (!) ποδοσφαιριστές και μόλις δύο φυσιοθεραπευτές: «όποιος έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ξέρει πως έχουμε πάρα πολλούς παίκτες, μοιάζει η ομάδα σαν αυτές του NFL. Τον Ιανουάριο ήρθαν 10-12 παίκτες, νιώθεις πως παίκτες έρχονται και φεύγουν κάθε μέρα, δεν υπάρχει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο.  Δεν μπορώ και δεν τολμώ να μπω σε λεπτομέρειες τώρα!»

Πηγή: sdna.gr

The post Βολές Σπαρβ για ΑΕΛ: «Έρχονται και φεύγουν παίκτες συνέχεια – Δεν έχουμε κανένα πλάνο!» appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;