Βρετανία: Δημοσίευσαν στοιχεία ληστή για να τον βρουν, αλλά τελικά γοήτευσε όλες τις γυναίκες

Δεν φανταζόταν η αστυνομία της κομητρίας του Γουέστ Γιορκσάιρ πως ένα post με έναν εγκληματία θα αναστάτωνε τόσο πολύ τους χρήστες του Facebook.

Ο λόγος για τον 37χρονο Τζόναθαν Κέιχιλ, ο οποίος βγήκε από τη φυλακή τον περασμένο Σεπτέμβρη, αφού πρώτα είχε εκτίσει μέρος της ποινής του για ληστεία.

Ο νεαρός άντρας όμως παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής του και οι Αρχές τον αναζητούσαν για να τον συλλάβουν ξανά.

Έτσι, η αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ δημοσίευσε φωτογραφία του Κέιχιλ στα social media, με στόχο να αντλήσει κάποια πληροφορία για τον εντοπισμό του.

Ωστόσο ήταν τόσα πολλά τα σχόλια στη σελίδα της αστυνομίας στο Facebook, που οι διαχειριστές της χρειάστηκε να τα κλείσουν.

Σε πολλά απ’ αυτά, οι χρήστες, κυρίως γυναίκες, θαύμαζαν την εμφάνιση του 37χρονου ληστή, με πολλές να λένε ότι ποτέ δεν πρόκειται να τον προδώσουν στην αστυνομία.

«Ποιο είναι το έγκλημά του: Να κάνει διάρρηξη σε σπίτια ή στις καρδιές;» σχολίασε μια γυναίκα καταγοητευμένη από τον 37χρονο Κέιχιλ.

«Εάν τον βρω, θα τον κρατήσω!» έγραψε κάποια άλλη για τον γοητευτικό δραπέτη.

«Θα πρέπει να είναι πανεύκολο να τον βρείτε, με τις μισές γυναίκες στο Γουέστ Γιορκσάιρ να τρέχουν από πίσω του και να τον κυνηγούν» σχολίασε κάποιος άλλος χρήστης.

Άλλοι πάλι δεν φάνηκαν να συμμερίζονται τις απόψεις για την ομορφιά του ληστή.

«Σοβαρά τώρα; Ένας άντρας έχει ακόμα τα μαλλιά του μετά τα 30 και απευθείας θεωρείται γόης;» ρώτησε ένας άλλος.

The post Βρετανία: Δημοσίευσαν στοιχεία ληστή για να τον βρουν, αλλά τελικά γοήτευσε όλες τις γυναίκες appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr