Βρέθηκε ο πρώτος Γερμανός ποδοσφαιριστής θετικός σε κορονοϊό

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο 23χρονος αμυντικός του Αννόβερου, Τίμο Χούμπερς, ο οποίος ετέθη ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό!

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Κάτω Σαξονίας, ο Χούμπερς κόλλησε τον ιό σε μία εκδήλωση που έγινε το Σάββατο στην περιοχή του Χίλντεσχαϊμ και έκτοτε δεν ήρθε σε επαφή με τους συμπαίκτες του.

Ωστόσο, όλη η ομάδα του Αννόβερου θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει και κάποιο άλλο κρούσμα εντός του συλλόγου, όπως τονίζεται σε επίσημη ανακοίνωση.

«Μέχρι τώρα δεν έχει συμπτώματα. Ο τρόπος που το διαχειρίστηκε ήταν υποδειγματικός. Όταν έμαθε ότι ένα πρόσωπο με το οποίο ήταν μαζί στην εκδήλωση βρέθηκε θετικός, το είπε απευθείας στον γιατρό του, που τον έθεσε σε κατ’ οίκον περιορισμό», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής Γκέρχαρντ Τσούμπερ.

O Χούμπερς είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα επαγγελματία ποδοσφαιριστή στην Γερμανία, την ώρα που το Αννόβερο προπονείται κεκλεισμένων των θυρών, όπως χωρίς θεατές θα γίνει και η προσεχής αναμέτρηση με τη Ντιναμό Δρέσδης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

The post Βρέθηκε ο πρώτος Γερμανός ποδοσφαιριστής θετικός σε κορονοϊό appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;