Ξεσπάει ο πατέρας της 33χρονης Αδαμαντίας: «Χτυπούσε την έγκυο κόρη μου στην κοιλιά!»

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 33χρονη Αδαμαντία που έφυγε από τη ζωή από το χέρι του συζύγου της, ο οποίος την σκότωσε με κυνηγετικό όπλο.

Η άτυχη μητέρα κηδεύτηκε στην Πάτρα στον Ιερό Ναό της “Παναγίας Αλεξιώτισσας” με την τοπική κοινωνία να μη μπορεί να πιστέψει την ανείπωτη τραγωδία.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της νεαρής γυναίκας που λύγισε και προχώρησε σε καταγγελίες κατά του προφυλακισμένου συζυγοκτόνου

Ο αστυνομικός πατέρας της Αδαμαντίας κατηγόρησε τον 54χρονο υδραυλικό πως κακοποιούσε συνεχώς την Αδαμαντία.

Και τότε που ήταν έγκυος την χτυπούσε. Ακόμη και στην κοιλιά”, είπε o ίδιος.

Πληροφορίες που επικαλείται το ίδιο μέσο αναφέρουν πως πριν από περίπου δύο χρόνια, οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν καλές και η Αδαμαντία είχε φύγει από το σπίτι τους στο Ηράκλειο και είχε πάει στους γονείς της στην Πάτρα. Ωστόσο, φαίνεται πως τα βρήκε με τον σύζυγό της κι επέστρεψε στην Κρήτη.

Ακόμη, μαρτυρίες αναφέρουν επίσης ότι ο 54χρονος ξυλοκοπούσε τη σύζυγό του ακόμα και στον δρόμο ενώ πολλές φορές γείτονες τη γλίτωναν από τα χέρια του.

The post Ξεσπάει ο πατέρας της 33χρονης Αδαμαντίας: «Χτυπούσε την έγκυο κόρη μου στην κοιλιά!» appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr