Ξέσπασε η μητέρα του Άλκη Καμπανού: «Φτάνει πια, το παιδί μου να είναι το τελευταίο»

Ξεσπάει η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού που είδε το γιο της να πέφτει από νεκρός από οπαδικές συμπεριφορές στη Θεσσαλονίκη.

 

«Να είναι ο γιος μου το τελευταίο θύμα». Αυτό είναι το συγκλονιστικό μήνυμα που στέλνει η μητέρα του 19χρονου Άλκη Καμπανού, του νεαρού φοιτητή που έπεσε θύμα της τυφλής οπαδικής βίας, στη Θεσσαλονίκη.

Η χαροκαμένη μάνα που μόλις προ ημερών έθαψε το σπλάχνο της, με όσο κουράγιο της έχει απομείνει ζητάει να σταματήσει αυτός ο φαύλος κύκλος του αίματος.

 

Να είναι ο γιος της το τελευταίο θύμα… Το μήνυμα που στέλνει αυτή η γυναίκα, μιλώντας στον Alpha, ραγίζει καρδιές. Να μη θρηνήσει άλλη μάνα όπως εκείνη.

 

«Θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι. Να μη θρηνήσει άλλη μανούλα. Χαίρομαι που σώθηκαν τα άλλα δυο παλικάρια. Είναι παιδιά μου. Ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς αλλά να μη φύγουν με αυτόν τον τρόπο άλλα παιδιά. Φτάνει πια…».

enimerotiko.gr

The post Ξέσπασε η μητέρα του Άλκη Καμπανού: «Φτάνει πια, το παιδί μου να είναι το τελευταίο» appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr