«Ξεσπάθωσε» η Ασημάκη για την 8η θέση της Ελλάδας! «Η χειρότερη Εθνική των τελευταίων χρόνων»

Με μία ακόμη ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κορέας, η Εθνική Ελλάδας στο πόλο γυναικών και έτσι έμεινε στην 8η θέση του κόσμου.

Η ελληνική ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και κόντρα στις Ολλανδές, όντας διαρκώς πίσω στο σκορ και χωρίς να δείχνει ικανή για κάτι καλύτερο από την ήττα.

Ελλάδα (Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη 1, Κώτσια 3, Νίνου, Πλευρίτου 1, Ξενάκη 2, Κοτσιώνη.

Ολλανδία (Χάβενγκα): Κέντερς, Μέγκενς 3, Χένε Ντ.2 , Φάν Ντερ Σλουτ 2 , Γουλβς , Στόμπχορστ, Ρόχε , Σέβενιχ, Κόινινγκ 3, Κούλχαας, Φαν Ντερ Κράατς 1 , Φούρβελτ, Μπάους.

Η νέα ήττα της Εθνική Ελλάδας οδήγησε σε ξέσπασμα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την αρχηγό της γυναικείας ομάδας πόλο της χώρας μας, Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οποία και έκανε λόγο για τη χειρότερη εθνική των τελευταία ετών.

«Είναι η χειρότερη εικόνα που έχω δει να παρουσιάζει η Εθνική ομάδα στα όσα χρόνια αγωνίζομαι εγώ. Καλό θα είναι να το συνειδητοποιήσουμε αυτό γιατί όλοι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και ένα γενικό απολογισμό γιατί για να έχει η ομάδα μια τόσο κακή παρουσία σταθερά όλο αυτό το διάστημα γιατί δεν είναι μόνο η κακή παρουσία μας σε αυτό το παγκόσμιο αλλά είναι και τα παιχνίδια με την Αμερική στη προετοιμασία που αν και φιλικού χαρακτήρα δείχνουν μια εικόνα και είναι και η παρουσία μας στις προηγούμενες διοργανώσεις , στο Europa Cup κλπ. Δεν είναι μια καλή χρονιά για μας και πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα γιατί η επόμενη χρονιά είναι πολύ δύσκολη , κρίνεται η πρόκριση για το Τόκιο η οποία παρόλο που οι ομάδες έχουν γίνει δέκα δεν είναι ευκολότερη», ανέφερε η αρχηγός.

Πηγή: in.gr

The post «Ξεσπάθωσε» η Ασημάκη για την 8η θέση της Ελλάδας! «Η χειρότερη Εθνική των τελευταίων χρόνων» appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;