Υπόθεση Πάτρας: «Οι κακώσεις στο πρόσωπο της Μαλένας έγιναν από τον δράστη κατά την πίεση με την παλάμη του»

Πάτρα 3 παιδιά: Σοκ προκαλούν οι γνωμοδοτήσεις από ιατροδικαστικούς κύκλους για τα τρία παιδιά που πέθαναν στην Πάτρα και δημοσιεύει σήμερα (27.03.2022) η εφημερίδα “Μπαμ”.

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Μπαμ”, υψηλόβαθμη πηγή από ιατροδικαστικούς κύκλους, αναφέρει τα εξής:

«Έχουμε τρεις αιφνίδιους θανάτους παιδιών και μία ανακοπή που βάση όλων των στοιχείων δεν μπορούν να έχουν προκληθεί από άλλα αίτια, πλην της εγκληματικής ενέργειας. Η υπόθεση θα είχε λυθεί πιο γρήγορα και ενδεχομένως να είχαν σωθεί τα δύο παιδιά της οικογένειας, εάν η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας δεν ήταν τόσο άστοχη», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Για τον θάνατο της Μαλένας, οι ιατροδικαστικοί κύκλοι αναφέρουν ότι παρουσίασε τυπικές κακώσεις προσώπου σε προσπάθεια απόφραξης των έξω στομίων των αεροφόρων οδών, με επακόλουθο την ασφυξία και το θάνατο.

Σε ό,τι αφορά την Ίριδα τα ευρήματα με τις ασφυκτικές κηλίδες, έντονο πνευματικό οίδημα, ανοξικές βλάβες στον εγκέφαλο, τραύμα – πληγή εντός της στοματικής κοιλότητας και το πανάκι με το αίμα δείχνουν ασφυξία από απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών.

Στην περίπτωση της Τζωρτζίνας αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο του τυπικού ασφυκτικού θανάτου μέσω κάποιου φαρμάκου ή δηλητηρίου».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι «έχουμε τρεις αιφνίδιους θανάτους παιδιών και μία ανακοπή που βάσει όλων των στοιχείων δεν μπορούν να έχουν προκληθεί από άλλα αίτια, πλην της εγκληματικής ενέργειας. Η υπόθεση θα είχε λυθεί πιο γρήγορα και ενδεχομένως να είχαν σωθεί τα δύο παιδιά της οικογένειας, εάν η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας δεν ήταν τόσο άστοχη», αναφέρει το δημοσίευμα.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα “Μπαμ”

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης