Ζευγάρι η Έμμα Γουάτσον και ο Τομ Φέλτον από το «Χάρι Πότερ»;

Μπορεί στις ταινίες του Χάρι Πότερ, ο Ντράκο Μάλφοι να μισούσε σφόδρα την Ερμιόνη Γκρέιτζερ, λόγω της καταγωγής της από μη μάγους, στην πραγματικότητα όμως οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν αυτούς τους χαρακτήρες – ο Τομ Φέλτον και η Έμμα Γουάτσον – είναι πολύ καλοί φίλοι και ίσως κάτι παραπάνω!

Οι πάλαι πότε μικροί μάγοι αποφοίτησαν από το Χόγκουαρτς, μεγάλωσαν και συνέχισαν την καριέρα τους σε άλλα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά πρότζεκτ. Μπορεί ο Τομ να είναι 31 ετών πλέον και η Έμμα 29, όμως οι δύο τους εξακολουθούν να κάνουν πολλή παρέα. Αυτήν την εποχή οι ηθοποιοί απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Νότια Αφρική και μοιράστηκαν φωτογραφίες τους από το ταξίδι αυτό στο Instagram.

View this post on Instagram

too much perfection in one picture i can’t handle #emmawatson

A post shared by Emma Watson (@myemwatson) on

Στη μία φωτογραφία, ο Φέλτον διδάσκει στη Γουάτσον πώς να παίζει κιθάρα. «Μαθαίνει γρήγορα» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

View this post on Instagram

Quick learner x

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Από την άλλη, η Έμμα ανέβασε story που δείχνει τον Τομ να βρίσκεται σε παραλία. Ο ηθοποιός μάλιστα φοράει μπλούζα που γράφει «Οι γυναίκες το κάνουν καλύτερα» (Women do it better). Το story το ξανανέβασε και ο Τομ Φέλτον ως φωτογραφία στο προφίλ του.

View this post on Instagram

Women do it better 📷EW

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Φυσικά, τα σχόλια κάτω από αυτές τις φωτογραφίες πήραν φωτιά με πολλούς να θέλουν τους δύο ηθοποιούς να είναι ζευγάρι. Θαυμαστές της ταινίας στα σχόλια τους αναφέρουν πώς περίμεναν 17 ολόκληρα χρόνια για να τους δουν μαζί. Οι ίδιοι πάντως δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε έχουν απαρνηθεί αυτές τις φήμες.

Πηγή: Ζωή & Τέχνες – ΤΑ ΝΕΑ